0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моля Ви за съвет
« -: Февруари 06, 2010, 10:20:31 am »
Здравейте,повече от година правим опити за бебе,регулирахме овулацията,изследванията които сме правили са добри,но няма резултат.
Аз съм от Ямбол,и искам да се обърна към специалист от друг град,къде бихте ме посъветвали да се обърна,в коя клиника и при кого.
Благодаря предварително за съветите ви.
« Последна редакция: Февруари 06, 2010, 10:28:41 am от nikid »

*
Re: Моля Ви за съвет
« Отговор #1 -: Февруари 06, 2010, 10:30:17 am »
Миличка съжалявам за поредния неуспешн месец, аз също още не съм посетила такава клиника, но ето този линк http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=2 там има доста коментари за всички специалисти и области на България! Успех миличка дано поне мъничко съм ти помогнала
*
« Отговор #2 -: Февруари 06, 2010, 10:41:43 am »
Никид, малко са ти далече клиниките, но си избери дали в Пловдив при д-р Даскалов / аз съм при него/ или Варна, д-р Александров. Успех!
*
« Отговор #3 -: Февруари 06, 2010, 10:43:35 am »
Ами доста изчетох,но се колебая,направо незнам,спряла съм се на тези:
Варна-Александров
Пловдив-Даскалов
Плевен-Конова
Незнам :(

Може би другаде

*
« Отговор #4 -: Февруари 06, 2010, 10:45:27 am »
Никид, малко са ти далече клиниките, но си избери дали в Пловдив при д-р Даскалов / аз съм при него/ или Варна, д-р Александров. Успех!
Точно те са ми в избора,знаете ли по колко време се чака за час за първичен преглед?

*
« Отговор #5 -: Февруари 06, 2010, 10:45:55 am »
За Плевен не мога да кажа, но за другите двама от личен опит и това което чета и съм чувала от съфорумки съм За с двете ръце!
Реши и бързо си запазвай час, не отлагай!
ПП: За Даскалов около 1-2 седмици!
*
« Отговор #6 -: Февруари 06, 2010, 10:51:26 am »
Миличка, много мъдро решение  :balk_21:
За Конова изчетох куп негативи напоследък из форума.
Мое мнение - Александров или Даскалов.
Успех и скоро да гушнете мечтата си!  :crossfingers: :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #7 -: Февруари 06, 2010, 11:04:27 am »
Ох мерси на всички ви,толкова бързо и лесно се взима решение с вас,страхотна подкепа сте във всеки ЕДИН момент.Незнам без вас за къде съм.
А само незнам сега в този последния цикъл в който съм на стимулация ли да ходя,или следващия-вече без Клостила и др.?

*
« Отговор #8 -: Февруари 06, 2010, 11:07:20 am »
Нека да поясня на момичето от Ямбол , че Д-р Конова в Плевен не е АГ , тя е имунолог по специалност и за нея не се записват часове. Ин Витро центъра в Плевен е нейн и затова наричат клиниката на Конова. Там работят 3-4 гинеколози за които се записват часове за прегледи. Като апаратура обаче клиниката мога да я похваля защото има много модерни апарати. Виж повече подробности в сайта на Инвитро Центъра в Плевен.
*
« Отговор #9 -: Февруари 06, 2010, 11:19:32 am »
Благодаря за пояснението,само да попитам за Варна и Пловдив,дали правят нужните изследвания там или препращат в друг град,незнам какво ще ми се наложи да правя докато се открие,ако има проблем.

*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #10 -: Февруари 06, 2010, 12:13:13 pm »
За Варна,при д-р Александров,изследвания се правят там на място.Първоначалните които назначава са хламидия,спермограма(вземи половинката и измислете вариант),женски полови хормони и цветна снимка-но за нея трябва с предварителна уговока за ден.Нея е прави колегата му д-р Ковачев.Имат сайт-там погледни цените и телефоните и се обади-бъди упорита,че понякога не вдигат,имат много работа.Сега е сезона на инвитрото и са още по-заети и дано ти дадат по-скорошен час.Няма да съжаляваш д-р Александров е мн.добър и като специалист и като човек.И вземи каквито изследвания имаш.Хайде успех :wink:
« Отговор #11 -: Февруари 06, 2010, 12:33:41 pm »
За Варна,при д-р Александров,изследвания се правят там на място.Първоначалните които назначава са хламидия,спермограма(вземи половинката и измислете вариант),женски полови хормони и цветна снимка-но за нея трябва с предварителна уговока за ден.Нея е прави колегата му д-р Ковачев.Имат сайт-там погледни цените и телефоните и се обади-бъди упорита,че понякога не вдигат,имат много работа.Сега е сезона на инвитрото и са още по-заети и дано ти дадат по-скорошен час.Няма да съжаляваш д-р Александров е мн.добър и като специалист и като човек.И вземи каквито изследвания имаш.Хайде успех :wink:
  osi_9 osi_9 osi_9 osi_9
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #12 -: Февруари 06, 2010, 13:26:50 pm »
А Клостила от колко време го пиеш?
Какви изследвания си правила, преди да ти го назначат?
« Отговор #13 -: Февруари 06, 2010, 14:00:51 pm »
Здравейте по мое мнение по добре си запиши час при д-р Даскалов той е отличен специалист и работи и с клиника в ГЪРЦИЯ аз лично съм много доволна от него както и мои приятелки.А за д-р Конова при нея съм правила много изследвания и съм се консултирала за лекарствата които ми бяха назначени през цялата бременност. Много съм благодарна и на двамата.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #14 -: Февруари 06, 2010, 15:42:53 pm »
На мен д-р Александров ми призна изследвания от друга лаборатория в град Варна. Аз съм с "За" д-р Александров, но според мен трябва да се обадиш по телефона, за да разбереш дали има място в графика си.
За д-р Даскалов знам, че също е добър специалист.
Успех !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #15 -: Февруари 06, 2010, 20:49:33 pm »
Ох малко ме объркахте с мнения.Имам правена хистеросалпинография(цветна снимка),отлична,2 спермограми от различни специалисти в града,също мн.добри,изследвания на 5 хормона в различни фази от цикъла,установи се ,че нямах овулация и започнахме стимулация с Клостилбегит 5 дни *2 табл. сега ще ми бъде за 6 последен цикъл и ги спирам.1цикъл добавихме и 2*5000 ед. Прегнил.
Мисля да се обадя за час,но смятам да го взема за след този последен стимулиран цикъл.
Където и да е ще пътуваме с мъжа ми,ще нося всичко и ще правим каквото се наложи. Благодаря на всички

*
« Отговор #16 -: Февруари 15, 2010, 15:43:13 pm »
Здравейте,момичета!Аз съм още боса в тази област и незнам точно какво да правя!От една година с мъза ми правим опити за бебе и нищо!Ходих на преглед и ми казаха,че съм здрава!Сега предстои на мъжа ми да си направи спермограма и да видим какъв ще е резултата!Някой знае ли добър специалист в Стара Загора,при който може да се направи спермограмата?
*
« Отговор #17 -: Февруари 15, 2010, 15:46:42 pm »
Здравейте,момичета!Аз съм още боса в тази област и незнам точно какво да правя!От една година с мъза ми правим опити за бебе и нищо!Ходих на преглед и ми казаха,че съм здрава!Сега предстои на мъжа ми да си направи спермограма и да видим какъв ще е резултата!Някой знае ли добър специалист в Стара Загора,при който може да се направи спермограмата?
По-добре си запишете час при Мели - Юнайтед Медикал - Пловдив!
Тук в Стара Загоране бих казала, че са добри в тази област!
Успех!
Ако нямаш тел. пиши, ще ти ги дам на лични!
*
« Отговор #18 -: Февруари 18, 2010, 12:49:14 pm »
По-добре си запишете час при Мели - Юнайтед Медикал - Пловдив!
Тук в Стара Загоране бих казала, че са добри в тази област!
Успех!
Ако нямаш тел. пиши, ще ти ги дам на лични!
Благодаря ти за отговора!Имам данните на Мели Даскалова!И мисля да отидем при нея!Знаеш ли колко струва спермограмата там!И разширена ли е по-добре да се направи?
*
« Отговор #19 -: Февруари 18, 2010, 14:01:11 pm »
Здравей, Нанси!
Щом имаш координатите на Мели, и звънни и тя ще ти каже какво да направите!
А СГ беше 65лв. но септември месец!
Успех!