0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ilka

• *
  • 16
  • iskam bebe
Re: kafqvo te4enie
« Отговор #20 -: Април 22, 2010, 12:55:35 pm »
Здравейте- аз съм в 9- та почти гестационна седмица и също имам кафеникаво течение, което се появява еднократно на 5-6 дни веднъж,утре съм на преглед , но при запитване доктора ми каза да си пия Дуфастона и да лежа.Много се притеснявам и аз защото преди година имах спонтанен аборт и сега ми е страшничко и все питам доктора и се самонаблюдавам. Дано и при вас всичко да е добре- успехииииииииии :balk_102:
« Отговор #21 -: Май 30, 2010, 08:45:47 am »
Здравейте, аз съм бременна съвсем в началото 4-5 седмица. На деня в който трябваше да ми дойде ми зацапа с леки менструални болки, беше тъмно кафяво петно но толкова малко, че дори нямаше нужда от превръзка. На следващия ден това зацапване се изчисти и сега все още няма и болката почти я няма. Понеже имам един спонтанен аборт се страхувам много от тези зацапвания. Та въпросът ми е възможно ли е това зацапване да е било имплантационно и да не застрашава бременността ми. Благодаря ви предварително.
*
« Отговор #22 -: Май 30, 2010, 10:58:25 am »
Можело да се случи около датата на цикъла слабо кафеникаво зацапване. Според мен имплантационно зацапване е около 7 дни след овулацията. При мен имаше такова, но БЕЗ болки. Виж ми графиката. Най - добре при лекар, за да си спокойна :).

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #23 -: Май 30, 2010, 11:00:28 am »
Не мисля че е било инплантационно ,но щом нямаш болки и е спряло не се притеснявай.
Въпреки всичко отиди на лекар за твое успокоение.Лека бременност и мисли позитивно :).
« Отговор #24 -: Май 31, 2010, 08:41:05 am »
Благодаря за отговорите момичета. Малко се успокоих. При предишната ми неуспешна бременност в 6-7 седмица започна точно такова течение но тогава не спря а приключи със кюретаж. Сега спрях да работя, стоя си вкъщи и не ми остава нищо друго освен да чакам да видим този път какво ще стане.
*
« Отговор #25 -: Май 31, 2010, 08:45:41 am »
Ходи ли на лекар да установят бременноста?Какви лекаства пиеш?
Лежи сега ,почивай си и пий хапчетата.Лек ден :)

« Отговор #26 -: Юни 01, 2010, 08:22:30 am »
Здравейте отново момичета  :D. Все още не съм ходила на доктор понеже чакам да станат поне десет дни от закъснението за да се види сакче евентуално. Десетият ден е в петък. Все още нямам никакви болки и течение и вече почти отхвърлям възможността да е извънматочна. Възможно ли е да е извънматочна и да нямам никакви симптоми, освен въпросният ден когато ми зацапа. Вече съм се вманиачила, страх ме е и ходя през десет минути да се проверявам дали не зацапва. Но в крайна сметка трябва да изчакам поне до четвъртък за да изключим извънматочна, а по-нататък ще видим. Лекарства не съм пила. Стискайте ми палци и на моята улица да изгрее слънце. Желая късмет на всички. :)
*
« Отговор #27 -: Юни 01, 2010, 10:12:34 am »
Ако е извънматочна не спира а се усилва и започват болки.
Спокойно всичко ще е на ред и ще изгрее след 9 месеца :)
Стискам палци и пиши като видиш резултата.
« Отговор #28 -: Юни 02, 2010, 09:51:40 am »
Вече съвсем се обърках 8O. Снощи на два пъти пак се появи нещо с бледоръждив цвят и то след като носих едни чанти до вкъщи. Малко след това отново нямаше нищо и сега няма. Иначе не ме боли нищо. При последният гинекологичен преглед ми откриха малка раничка на шийката, възможно ли е от нея да зацапва или пък причината може да е нисък прогестрон. Чудя се да отивам ли още днес на лекар. Страх ме е кошмарът спонтанен аборт да не се случи отново. Благодаря на всички които ми отговарят.
« Отговор #29 -: Юни 02, 2010, 21:11:04 pm »
Да ви попитам момичета,при ЧХГ 6,02 и кафяво течение,с нещо като мънички ,пак кафяви съсиреци,които видях при избърсване с т. хартия,дали да очаквам нещо след два дена,когато ще повторя теста?Благодаря ви предварително.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #30 -: Юни 02, 2010, 23:08:25 pm »
Да ви попитам момичета,при ЧХГ 6,02 и кафяво течение,с нещо като мънички ,пак кафяви съсиреци,които видях при избърсване с т. хартия,дали да очаквам нещо след два дена,когато ще повторя теста?Благодаря ви предварително.

Ниско е нивото на ЧХГ но за твое успокоение пусни тест след 48 часа. Поне да проследиш нещата.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън