0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Цитат на: Мимка в Февруари 13, 2010, 08:50:07 amЕли, аз потвърдих вместо теб, след вчерашния разговор . Пък и моето име в списъка някак си не върви без твоето Дори се колебая дали да не потвърдя и за Анитка, че и без нея нещо не ми се струва 'тамън' Разбирасе, че и Анитка ще я пишем . Къде без нея?
Ели, аз потвърдих вместо теб, след вчерашния разговор . Пък и моето име в списъка някак си не върви без твоето Дори се колебая дали да не потвърдя и за Анитка, че и без нея нещо не ми се струва 'тамън'
Засега се записвам и аз, но ще потвърдя към сряда най късно.
Ай пишете и кака ви, ама без ШНХ Така де - ако не забравя
(не ми обръщайте внимание, бройкам си ги за мен )
Пишете ме и мен, аз още в началото се бях обадила.
Цитат на: Zai в Февруари 15, 2010, 14:47:33 pmПишете ме и мен, аз още в началото се бях обадила.Започваме да се записваме след като се уточни деня, мястото и часът, защото за някой може да не е удобен и да не успее да дойде. Ще те сложа в списъка и ще се радвам да се запознаем
e,жалко , няма да мога в събота,нищо следващия път
Да не стане само като на кънките, разбираме се да се чакаме отпред, отиваме с Рали и Шефа на Харема, гледам Ели и Руми седят пред Зимния. И аз ухилена-оо, ама вие сте се намерили , при което те се споглеждат с поглед тип-тая пък коя е и избухват в смях-седели са една до друга без да знаят кои са.