0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте милички,ето ме и мен бременна с тризнаци ,до доказване на противното  :lol: :lol: :lol: :lol:
 Всичко мина мн добре,не ме боля нищо  :wink: тези дни ще пиша подробности в дневничето  :wink:
 Криска няма страшно,на мен това очистително не ми подейства та сутринта си направих клизма така чеее... смело напред стеб съм миличкааа  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Здравейте,
Мънки, много късмет мила и ще чакаме да се похвалиш  :crossfingers: :goodluck:
Криска  :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:

Аз отпадам за инсе този месец  :(  :(
Оказа се че съм се престарала с яйчицата - имам повече от 7 фоликули годни за оплождане  :? , и вероятноста за многоплодна е мнооого голяма  :(
За инвитро реших че ми е рано....
И остава инсе на ЕЦ следващия цикъл  :?

Късмет на всички  :bighug:

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро,сладурки.Исе,много се радвам за теб,и тук да кажа-пази се много,без щуротии,че..........знаеш.Пък с тая твоя злощастна клизма :lol:,дано да не й се налага на жената,че ако трябва ти да я инструктираш как да я прави,тежко й горко :lol:.Това в кръга на шегата.Криска,успех и дано все пак да е подействал хикс препа,при мен имаше чудесно действие,доста време не можах да изляза от 00.Хайде ,момичета вече е ред и на кафето

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Добро утро !
Маринче оак си ни ранобудна мерси за кафенцето!
Исе браво душко продължаваме да сме с теб !
Лек ден на всички!
[/url]
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро и от мен! Маринка,  :hug2: прекрасно кафе - както винаги.
Исе, започва голямото стискане на палци!  :goodluck: :crossfingers:
Наде  :bighug:
Криска, спокойно всичко ще е наред!  :crossfingers:
Хайде за всички малко  :green_dust_1:
*
Re: Първа февруарска много късметлийска тем&#
« Отговор #65 -: Февруари 03, 2010, 08:08:49 am »
Добро утро!
Хоп под вирусчетата - Ани, благодаря!
Маринка, е таз Маринка, пак ни е сервирала кафенцето - Благодаря!
Маймун, започна се обратното броене, стискам палци! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Крисе, успех и на теб днес! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Лек и спорен ден! За всички - :bighug:

*
Добро утро!Маринка пак си ни поднесла кафенце.Ани мерси за вирусчетата :shower:Криска,Исе  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Надеж,не губи кураж нали знаеш... :bighug:

Добро утро бандааа :)
 Маринка мрси за кайфето,ама аз вече съм на мляко с какао  :D :D :D
 Ани  охаааа тези вирусчета мн хубави  :bubblebath: мерси миличка :)
 Сега гледах белешката на док. там пише тест на 16.02.2010 г. олееее ей са ще дойде  8O :D :D :D :D
 Лек ден от мен на всички ви  :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Добро утро, сладурки  :sunshine:

Мънки, наслаждавай се на усещането за бременност с тризнаци и няма да разбереш, кога ще дойде датата на теста, за да го потвърдиш  :wink: :crossfingers: :crossfingers: Дано са шаренки  stork-boy stork-girl stork-boy
Криска, лека и безболезнена  :crossfingers: :crossfingers:
Надеж, следващия месец ще се случат чудеса  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 Не тъгувай много!  :balk_21:

Да ви разкажа какво чудо ми се случи на мен вчера: Обажда ми се една любима приятелка от БГ и ми обяснява как по неведоми пътища:))), от Света гора - Атон от манастира "Св.Георгий Зограф", чрез неин приятел, при нея пристигнал "Поясът на Богородица". Монаси му дали тези кончета, символизиращи зачатието, които са осветени с вярата и помазани с вярата, защото имало хора около него, които желаели да заченат дечинки и той щял да им ги предаде.Има и шишенце със свето миро от манастира "Зограф". Вярата и Поясът са донесли по техните думи скорошно зачатие на много жадуващи родители. И сега тези реликви пътуват към мен по куриер :D
Аз съм вярваща, по убеждение и опит, не по рождение, и съм много щастлива и развълнувана от случващото се, още повече, че стана и на голям празник - Сретение Господне.
Хубав ден и дано всеки ден, на всяка от нас се случва по едно малко чудо! :balk_21:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
Привет в това слънчево, но мразовито утро!
Стискаме палчета Мамунче - да пазиш малките мамунчета!
Наде, а няма ли да пробвате сами?!
Криска, мислено сме с теб! Всичко ще е наред!
Раши, ние може и заедно да правим процедури с теб... :D
Приятен ден на всички!
И аз да се включва и да пожелая успех на всички чакащи и за закуска:
http://jasmin4eto.snimka.bg/friends/za-zachatie.420134.17215561
Ей това сътворих снощи и вече го няма :lol:
[/url][/url]
*
Мерси за вкусния пай Жаска ;) Много си те обичам нали знаеш :)

Наденка, съжалявам душата! Следващият месец вече е твоят.  :bighug:

Маймунчо, Криска, стискам ви палчета!

Вики, ми ха дано да сме заедно! Ти в коя клиника беше?

Много ми е мъчно за Анмарче. Вече дори не минава да благодари за кафенцето.  :(

Олив, дано Поясът на Богородица ти донесе така чаканото щастие! :)

Усмивки

Здравейте,
Monkey, честито и да се пазиш!Късмет  :crossfingers: yahoo_17
Моля, сложете ме в ловуващи  :00001754:
Лека вечер на всички!

*
Гледам, че на първа страничка сме писани със Стерчето, че сме видели чертичките през февруари  :wink: Ама ние януари си ги видяхме!
*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
Здравейте и от мен  :D
Мънки, Криска стискам палци и успех  :crossfingers: :balk_103:
Наде следващият път ще успеете  :crossfingers:
Мамче  :balk_21:
Ани   :a_cat_06:  мерси миличка

Приятен ден на всички!

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*

Марина75

• 3039
Гледам, че на първа страничка сме писани със Стерчето, че сме видели чертичките през февруари  :wink: Ама ние януари си ги видяхме!
Номине,хич не се ослушвай,в понеделник едната от вас,вие ще се разберете,става рано сутринта и ни пуска една пълна с бременелси вируси темичка.Хич не се скатавайте.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Добър вечер момичета! Чета много хубави новини - браво на Мънки - само така, пази се , и дано всичко върви добре!Аз не мога да се добера да пиша - чета отвреме навреме - но чак вечер успявам с писането!При мен - засега съм в очакване!  :ask:Тежест в корема, може би госпожата  :witch:ще дойде, може би не - не знам и аз!Денис казва че има шанс - но скоро ще разберем!Целувки и стиснати палци на всички вас!
*

Много ми е мъчно за Анмарче. Вече дори не минава да благодари за кафенцето.  :(

Усмивки

Ей, Рашкооо  :D

Минавам да пожелая лека и спокойна вечер на всички  :D

И Честито на всички с хубави новини!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

Марина75

• 3039
Добро утро,ето ме пак първа,хайде мацки слагам кафе и се надявам да си го пия с компанияДа не пренебрегваме и бременните и момичетата в процедура,хайде топло чайче и за тях
Ооооооооо Анмарче,ти се появи бе мила,домъчня ни за теб.Айде лек ден от мен,аз днес ще ходя да си дам заповедта в клиниката,да ми вземат влагалищен секрет и да ми даде док.списък с изсл.които ще правя,че то всичко вече остаря.

*
Добро утро на всички!Сонче,Аничка привет бе момичета :hello:от кога не сте се мяркали тук!Никид и тя изчезна,Чоки също.... :?Аз днес ще ходя пак да си нося в една ЦДГ документите за работа-стискайте палчета моля,то у дома да си седиш хич нее хубаво :?Маринка кафенцето пак е супер :D