Здравейте момичета! Аз също съм пациентка на Олимед! Трябваше да започна първият си опит по фонда на 11.11 с инжекция Лукрин. Днес разбрах,че няма да стане!
Тия госпожички дето все се оплакват от бързото движение на одобрените в нашата клиника най накрая постигнаха своето! Заповедта ми е задържана в София и макар,че вече е подписана (на 10.10.2010г) няма изходящ номер. Ще получа номер като дойде моят ред (сега са на 7050),което ще е незнайно кога. Изпих един куп лекарства,направих 1000 изследвания и....... всичко отиде в канала! Не мога да повярвам,че има толкова завистливи и злобни хора! Направиха всичко възможно да ни забавят!
Помолих в клиниката да ги "понапънат" за да ми я върнат до 11.11,но да видим какво ще стане!
Не мога да спра да плача! Мразя ги тия завистници!
Слушай ме сега добре миличка.
..Аз съм една от тия"госпожички",които бяха против привилегиите на Олимед.И не,защото съм злобна и завистлива,а защото съм справедлива.. 8)Не може да се делят хората така,всеки си чака реда...това е..Гледам си на 25г.,аз като съм на 40 какво да кажа...чакам...въпреки че не се знае и при мене дали всичко няма да приключи още преди да е започнало... :(Колкото до вече направените ти изследвания...Смятам,че след като занесеш заповедта в клиниката,тогава се стартира с изследвания,манипулации и т.н....а не предварително..
Всички имаме една обща цел...и не може да се обиждаме и нагрубяваме така...помисли си над това..
Съжалявам за това че ти се объркват нещата,но за това вина нямаме ние тук,а твоята клиника....на тях се сърди..
Успех ти желая и по-спокойно я давай