Слънчице,стискаме палци да се похвалиш след 4 дена с
или с тлъсто ЧХГ...
...На теб кой ти прави пункцията, с упойка ли беше и изобщо какво се усеща. Сподели моля те ако имаш време и желание.
Wish,мога да ти споделя как беше при мен,а и ако се върнеш в началото на темата ще прочетеш доста коментари по въпроса ти...
Пункцията се прави с пълна упойка,която действа не повече от 30мин. и не усещаш нищо.Няма болка и няма за какво да се тревожиш.На мен пункцията ми я прави Стойчева(тя не работи там вече) и всичко мина перфектно.Сега пункциите се правят от д-р Симеонова и д-р Монастирска.Много са внимателни.
Ето и подробности...ще те повикат вътре в кабинета,в който правят пункциите и трансферите(нещо като операционна,но не е стресиращо).Събличаш се ди кръста,като за преглед,лягаш на магарето и анестезиолога(много е готин,спокоен тип
)ти слага абокат във веничката.После акушерката ти прави промивка с топла водичка-не е неприятно(на мен лично ми беше готинко,топличко).След това анестезиолога слага упойката и до 10сек. си заспала.След 20мин. се събуждаш,чувстваш се ОК,защото ти е олекнало на коремчето,особено ако са били повечко фоликулчетата и те вдигат от магарето.Акушерката ти слага бельото и дрехата с която си била и те завеждат до стаята.Може леко да ти се вие свят от упойката,но минава бързо.Полежаваш час,два гледаш ТВ и после си отиваш.Това е...
Надявам се да съм помогнала.Знай само,че няма нищо страшно и
НЕ боли...Успех!!!
Здравейте, ние определхме 21 ден - 22.08. Малко ме е страх, но ще се справя. Какво следва след тази инжекция на 21 ден?
Ели,ето че дойде и твоя ред...Честито за датичката...И на теб да кажа,че няма за, какво да се притесняваш и да те е страх.Всичко минава толкова бързо,че няма да усетиш,как са минали две седмици и дошло време за пункция и трансфер.А след инжекцията на 21-ви ден(Лукрин),чакаш да дойде М и на 2-я ден от цикъла започва същинската стимулация.Първо се пуска кръвно изследване на хормона LH и като излезе резултата след 2 часа се поставя първата инжекция...и така всеки ден боцкане в коремчето към края може и в дупето и после идва деня на пункцията.
Бъди спокойна и всичко ще бъде наред.Пожелавам ти много успех и положителен тест към края на септември....