0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Ехоо аз съм нова в този форум искам да попитам има ли момичета които скоро ще правят инвитро в Олимед аз пред втори опит на 2.05 ще ми слагат лукрина от 10ч. съм записана. От варна съм и си мисля че ще ми е добре да си споделям с някой предстоящата процедура, за да мине по бъзро времето. Ако някои има свободно време нека ми пише ще се радвам.
Хайде doddo,g.petrowa sdl чакаме ви да се появите след лукрина.Дано не болят инжекцийките
Здравейте, момичета. Някоя от вас ще ходи ли при д-р Сарджева тези дни? Няма часове за записване до 30-ти Май, а аз трябва да отида преди 13-ти Май.
Цитат на: fireive в Май 02, 2010, 22:28:20 pmЗдравейте, момичета. Някоя от вас ще ходи ли при д-р Сарджева тези дни? Няма часове за записване до 30-ти Май, а аз трябва да отида преди 13-ти Май. Здравей,fireive!Аз имам час за 10.05 от 16.50ч. Ако искаш се обади и питай,дали може да дойдеш с мен и да влезем заедно.Аз нямам нищо против.
Благодаря ти много доддо. Ще се обадя да питам и после ще ти пиша тук.Лек ден.
Цитат на: fireive в Май 03, 2010, 09:28:24 amБлагодаря ти много доддо. Ще се обадя да питам и после ще ти пиша тук.Лек ден.Питай и кажи да се разберем после нещо.
Доддо, обадих ѝ се и я питах дали може да вляза с теб. Каза, че имала адски много хора и по принцип 1 повече пак ѝ идва много. Но каза да отида на 10-ти след 15 часа и да чакам. Така че най-вероятно ще съм там като дойдеш. Благодаря ти много за идеята.
Цитат на: fireive в Май 03, 2010, 18:04:26 pmДоддо, обадих ѝ се и я питах дали може да вляза с теб. Каза, че имала адски много хора и по принцип 1 повече пак ѝ идва много. Но каза да отида на 10-ти след 15 часа и да чакам. Така че най-вероятно ще съм там като дойдеш. Благодаря ти много за идеята.Ти каза ли й,че си пациентка на клиника Олимед,защото нас ни приема с предимство.