Привет отново,
първо за имуновенина, на мен ми го вляха преди ЕТ на снежковци заради повишени показатели на АНТИ ТПО и то само с 2 единици, но след първото неуспешно ин витро решиха да се застраховат явно. Нищо не се получи с моите снежковци въпреки имуновенина.
Интралипида го вливат заради НК клетки /пак високи показатели/. а имуновенина е за съвсем различни неща- може да е нещо по генетичните ти изследвания.
Второ- за хлоето- пила съм го 6-7 месеца преди да започнем изобщо, на мен ми е предписано поради наличие на поликистоза и дори назначен дълъг прием, не само подготвително преди ин витро процедура с цел- да няма задържан фоликул.
Белите хапчета изобщо не ги пия- те са само за да не забравяте прием на някое от тъмните, които са важни, т.е. да няма прекъсване изобщо, че с почивките се забравя кога се започва отново.
Аз ги пиех така - от 1-ви ден на МЦ, като изпия последното тъмно хапче почивам 7 дни и на 8-ми започвам отново/ ако ги сметнете- белите са точно 7/. Лелката идва на 4-ти или 5-ти ден след прекъсване на тъмните.