zveta здравей, доки ще реши след колко опаковки противозачатъчни ще започвате, преполагам са ти казали кога ще е лукрина, на мен ми беше на 20 ден от МЦ като не съм спирала противозачатъчните, изчакахме леклаката и на 1 ден МЦ- едно LH, на 2 ден от МЦ започнахме стимулацията. Така, че питай доки какво точно правите, аз лично съм с поликистоза и изгълтах бая противозачатъчни- около 7 месеца.
Моят следващ преглед е на 12.03. в 9.00 ч., който е там по това време да каже.
Тенеза, аз ще съм след ЕТ тогава и ще пазя малко леглото- до положителен тест ще го пазя този път.Така че ще разказвате за срещата и вземете се наснимайте как купонясвате и ги качете тук.
Целувки и усмивки от мен и многооооо положителни мисли
doddo, пропуснах да ти кажа-една моя приятелка и при двтете и бременности се лекува само с хомеопатични и доколкото си спомням парацетамоли- много и помогнаха. Най-важното е да си здрава когато започнете стимулация, че при мен се забавиха нещата само от една здрава кашлица, нищо друго ми нямаше. Гледай да се излекуваш напълно, но само с чайчета нма да стане ако е сериозно, попитай доки какво да правиш и ако каже антибиотик- това ще е положенито. Наистина е важно да си здрава когато започнете. Бързо оздравяване и късмет