0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
С радост искам да съобщя,че geri28 стана мама на 14.12 на кукла Елица!И двете са добре...

Много целувки и за двете ви,мило Гери balk_21 balk_21 balk_21 balk_21 balk_21
И от мен честито на Гери и Ели пожелам да са живи и здрави :youwoman: :youwoman:
Честито Гери! Желая ви много здраве, щастие и безгрижен живот за Ели, да изживеете най-щастливата Коледа! Целувки!
Честити Коледа мой мадами пожелавам ви много здраве много усмивки и много търпение на мъжете ви целувам ви  mc101 tree2a
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА, МОМИЧЕТА! С НОВ КЪСМЕТ И С НОВ БЮДЖЕТ ДОГОДИНА ДА СЕ СДОБИЕМ ВСИЧКИ С РОЖБИЧКИ!
Момичета здравейте.Аз съм от Сливен и скоро ще започваме икси-процедура с мъжа ми,но ще идваме във Варна когато получим заповедта,за да я подписваме.Имам една огромна молба - ако някоя от вас може да ми изпрати по куриер pregnil 5000 4 ампули трябват за мъжа ми,защото сме с мъжки фактор.Моля ви се,ако някоя от вас има вазможност да ми направи тази услуга,пратката да е с наложен платеж,за моя сметка.Никъде тук не можем да намерим Pregnil 5000,има само 1500 единици.
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
mishiniq , иди във някой офис на Еконт, ще ти ги доставят без проблем - даващ им рецептата и адреса на аптеката и на другия ден са при теб, няма нужда да ангажираш някого и самата услуга не е скъпа. Телефоните на аптеките във Варна ги има в нета, може предварително да се обадиш и да помолиш в аптеката да ти заделят ампулите, като им обясниш, че не си от тук и така.
Успех в процедурата!

много ти благодаря не се бях досещала :oops: :D
Здравейте момичета няма ли вече някой стартирал за тая година.Май мн ни замря темичката
Здравейте,момичета.За много години на всички и сбъдване на всичките ви мечти!!!Набързо да ви кажа,че ние с Клара сме добре,като изключим,че тя беше болна от варицела точно за Нова година,а сега и аз я последвах и цялата съм се опъпчила.Не писах досега,защото дори не исках и не искам да си спомням за грандиозния провал.Но влязох,за да пожелая на всички ви успех.Не се отказвайте момичета.Това-едно малко същество да се нуждае от вас и да ви каже-Обичам те,мамо,не може да се замени с нищо друго!!!Силно ви стискам палци!!!

Благодаря ти Димашки за хубавите пожелания а на теб желая скорошно оздравяване.
Е, момичета, фонда започна най-насетне да дава заповеди. Има повече от 1100 души пред мен, но поне има движение. Да се надяваме че ще се движат бързо, защото вече нямам нерви да чакам. Чакам вече 8 месеца за 2ри опит.
*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
Здравейте момичета,приятно ми е да се запознаем.Аз съм нова,и искам да се включа във форума.Наистина ли са заочнали да одобряват от фонда за 2011г.Понеже се обаждах в Олимет,от там ми казаха,че има забавяне и сега върляли номерата със седем/7/ хиляди...Колко ли ще чакаме.@
[URL = http://lilypie.com] [/url]

*
Здравейте! Днес си взех заповедта (7276 ) и то за втори път :-)
Нали си спомняте миналогодишните подписани и върнати заповеди...
Вече мисля да стартирам успешно и така да завърша! Пожелавам го и на всички вас!
В Петък имам час при Доц. Цветков - да обсъдим подробно процедурата.
*
Здравейте момичета! Благодаря за пожеланията, искам да си го върна и да ви пожелая това щастие което спи до мен в момента!Стискам палци на всички  :goodluck: :bighug: :goodluck:
Black аз раждах при доктор (не до.) Цветков и двамата са страхотни хора и специалисти! 
*
Днес бях на преглед. Всичко изглежда чудесно. Имам си по 4-5 фоликула и в двата яйчника дори преди стимулация. Било супер по думите на Доцента. Чакам си М и започваме.Този път без хапчета и препятствия.Ще започнем някъде към средата на Март според мен.

Успех на всички които са напреднали с процедурите!
Честита Баба Марта момичета нека с нея да дойдат и положителните тестчета. Нямали никой в процедура.
*
Явно няма никой в процедура?! Или поне не пише тук. Аз си чакам Лукрин-а на 11.03. Толкова бавно минава това времеееее   :snail:  И после какво ли ме чака? Пълна мъгла ми е да знаете!  :balk_172:  Голямо четене и гледане на клипчета пада. Но въпреки това съм изпълнена с надежда и вяра. Нали е пролет -  време е за увеличаване на поколението!
:balk_118:  :balk_118:  :balk_118:

Никой не пише вече тук, скоро и аз ще се преместя в друга тема и друга клиника, вчера се обадиха че на 25.03. можем да се вземем новата заповед  :balk_122:.
Затова искам да Ви пожелая успех на всички и многоооооо   :bfp: :bfp: :bfp: