0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета да ви запитам долу горе на каква големина трябва да станат фоликулчетата за да ми бият прегнила?
http://www.babyplan.ru/profile/28700  Аз ще успея!!!
Снежи мисля, че го слагат някъде около 18/20мм, +/- зависи дали всички фоликули вървят с еднакъв размер.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Здравейте,дами!Ето ме в редицата на чакащите за 2 опит.И естествено имам едно въпросче.Пак ли ще се чака токова време,колкото за първия път или нещата се движат малко по-бързичко.Това наистина изобщо не ми е ясно.
 :bighug:
*

    Vali :)

  • *****
  • 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Ако сега си подала документи за ФАР  и съдя на една позната как се движат нейните според номера,може и пове4ко от  шест месеца да по4акаш.
Все пак не е само важното да си одобрен и имаш заповед ,а да има и клиника да те поеме./ има срокове /


Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
Момичета, много сте изоставили темичката :wink:
Нищо ли не се случва с вас? Дано това затишие е последвано от много и хубави новини :D
Успех :goodluck:
 :bighug:Днес ми е 3 ден от Пурегона.Утре съм на изсладвне за LH  и контролна спермограма и ще видим по-нататък какво следва.
*
Ето, че имало :D

Желая ти успешен финал :goodluck:
Да се отчета и аз за протокола, на 20.11. ми беше пункцията извадиха 14 и се оплодиха и развиваха 7ембриончета, вчера ми върнаха 3 в различен стадий на 6 на 7 и 8 разделени така бил по- голям шанса някое от тях да ме хареса за своя мама и 2 замразихме. Не мога да ви опиша колко съм щастлива и даже след като ми ги върнах започнах да им говоря и да им измислям имена.Друга толкова луда едва ли има сред вас. Така ми минава по бързо времето защото сега ще съм 14дни сам самичка в къщи (доки настоя да си ползвам болничния, защото моята работа иначе е по около 11ч. на крак) и имам само нета и вашите хубави новини които ми дават кураж за положителен тест след две седмици.
http://www.babyplan.ru/profile/28700  Аз ще успея!!!
Снежи, много се радвам, че вече си си минала от реда. Искрено се надявам всичко да мине успешно и да имаш +++ резултат. Стискам ти палци .   :D
*
Снежи, стискам палци резултата да двойно та дори и тройно положителен :bighug:
Почивай си, не се наорягай и вярвай в успеха си :goodluck:
За мен всичко приключи.Неуспешна стимулация.Дадоха ми за попълване на документите за втори опит. :bighug: :goodluck:Желая на всички много усмивки много много щастие и пълни  с бебета коремчета.
Дацинка, съжалявам!

Какво се обърка, че е неуспешна стимулацията?
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Не знам.До последно се бореха .Просто организмът ми не реагира адекватно на стимулацията.Фоликулът остана на 13мм. и толкова.
*
Снежи как си мила :ask:
Re: има ли момичета които ще правят опит в Олиl
« Отговор #894 -: Декември 06, 2010, 15:43:01 pm »
Момиченааааа, хайде да раздвижа малко темичката. В петък си правих на 10 ден от ЕТ пиклив тест отрицателен в неделя на 12 ден от ЕТ пак отрицателен с мъка отидох днес да дам кръв за изследването, като през цялото време оклюмала и 1час преди да отида да взема резултата пих един горещ шоколад, като се окорих като ми мина мисълта че теста е положителен и край, от бързане чака се препъвах  :lol:да отида да го взема и ЧХГ-21,5 на 13 ден от ЕТ трябваше утре да го правя но съм вече на работа по 12ч. на крак с един почивен ден - дано бебораните да издържат. Звънях на доки и тя каза че е високо и може даже да са 2, в четвъртък пак ще давам кръв. Тогава огрях да отрицателните пикливи те бяха с честота 25 а аз още не съм я стигнала 35 Макар че като чета вашите резултати моят ми се струва нисък, незнам защо тя каза че е висок  :ask: Имам само леки болежки ниско долу и то като съм седнала, като съм на крак в движение нищо не усещам. За гърдите мога да кажа че са повече безболезнени. Сега се моля само следващия път да се е удвоило  osi_9 Забравих да пиша че вчера имах рожден ден на 10.12. пък има половинката та си спретнахме поне за сега чуден подарък.
« Последна редакция: Декември 06, 2010, 15:48:16 pm от Sneji^ »
http://www.babyplan.ru/profile/28700  Аз ще успея!!!
Браво Снежи чуден коледен подарък мила пожелавам ти леки девет месеца и се пази много  :bighug:
« Последна редакция: Декември 07, 2010, 10:21:17 am от g.petrowa sdl »
*
Страхотно :balk_46: толкова се радвам за теб :D

Пожелавам ти леки и безгрижни :cloud9: и накрая един чудесен финал :babyflips: :bighug:
Мацикиии моето ЧХГ е вече 83,5 на 16от ЕТ. Тъй като сме от Русе, ни викат пак във Варна на 20 за преглед но те немогат да ми следят бременността и издават болничен всеси месец защото от януари или февруари мисля вече да си стоя в къщи защото иначе съм по 11часа на крак на работа, тогава защо не казах авземете си направление и отидете при някой доки в Русе. Гери ти при първия си преглед когато гледат за  ембриончето заплати ли го или си взе направление.
http://www.babyplan.ru/profile/28700  Аз ще успея!!!
Снежи, много се радвам за теб, миличка. Стискам палци всичко да върви все така добре  и да ни зарадваш с поне 1 бебче.
*
Не ми се ще да те подведа, но мисля, че нямах направление и не съм платила нищо!  :goodluck: