Момиченааааа, хайде да раздвижа малко темичката. В петък си правих на 10 ден от ЕТ пиклив тест отрицателен в неделя на 12 ден от ЕТ пак отрицателен с мъка отидох днес да дам кръв за изследването, като през цялото време оклюмала и 1час преди да отида да взема резултата пих един горещ шоколад, като се окорих като ми мина мисълта че теста е положителен и край, от бързане чака се препъвах
да отида да го взема и ЧХГ-21,5 на 13 ден от ЕТ трябваше утре да го правя но съм вече на работа по 12ч. на крак с един почивен ден - дано бебораните да издържат. Звънях на доки и тя каза че е високо и може даже да са 2, в четвъртък пак ще давам кръв. Тогава огрях да отрицателните пикливи те бяха с честота 25 а аз още не съм я стигнала 35 Макар че като чета вашите резултати моят ми се струва нисък, незнам защо тя каза че е висок
Имам само леки болежки ниско долу и то като съм седнала, като съм на крак в движение нищо не усещам. За гърдите мога да кажа че са повече безболезнени. Сега се моля само следващия път да се е удвоило
Забравих да пиша че вчера имах рожден ден на 10.12. пък има половинката та си спретнахме поне за сега чуден подарък.