0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Аз имам 4-роцедури щях да правя и 5-та процедура в олимед но мн,ме разочароваха и се преместих в друга клиника.Моето мнение за олимед е че ние за тях сме фабрика за пари. Процедура в олимед нея направиха както трябва първо стимулацията мн.куцаше и накрая нищо.Все пак това е мое мнение всеки си избира сам къде да прави инвитро.А относно Симеонова е доста разсеяна а акошерката знаи повече от докторката.
Цитат на: megi_nd в Октомври 11, 2010, 20:18:19 pmАз имам 4-роцедури щях да правя и 5-та процедура в олимед но мн,ме разочароваха и се преместих в друга клиника.Моето мнение за олимед е че ние за тях сме фабрика за пари. Процедура в олимед нея направиха както трябва първо стимулацията мн.куцаше и накрая нищо.Все пак това е мое мнение всеки си избира сам къде да прави инвитро.А относно Симеонова е доста разсеяна а акошерката знаи повече от докторката.ПИШЕТЕ ГРАМОТНО, МОЛЯ ВИ!
И на вас момичета от сърце поцелавам по две точки в коремче
Здравейте момичета.Миналата седмица ми се обадиха и ми казаха входящия номер.Той 9761.Има ли някоя от вас близо до този номер?
Хубаво е когато знаеш, че има двойки сбъднали мечтата си Всичките клиники си имат своите успехи и неуспехи , важно е да се чувстваме комфортно и спокойто в тази, която посещаваме , а наистина си има една голяма доза късмет в цялата работа П.П. Тенеза, радвам се че не е имало проблем с вземането да документите.