0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

В Олимед ми обясниха,че правят предимно икси.за инвитро трябва да имате много яйцеклетки и отлична спермограма.Но там ще ти обяснят всичко-не си блъскай главата с безкрайни въпроси. :wink:
  
Благодаря за изчерпателния отговор. :P
*
Момичета, имам въпрос относно трансфера. Много ще съм благодарна на миналите по този път, ако ми отговорят. Четох, че при трансфер, контролиран с видеозон, успеваемоста е в пъти по-голяма от трансфер без видеозон. Та питанката ми е как практикуват в Олимед? :ask: И още един въпрос, ако ми позволите - ако нещо в МБ не е ОК, пристъпва ли се към опит или първо се провежда лечение? Благодаяр Ви предварително за времето, което ще отделите да ми отговорите  :) Първи опит ми е и като наближи, взех да се ошашквам....
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
Здравейте момичета .В олимед не го използват по време на пункцията много малко клиники ползват видеозон на трансвер.Гледат да ти вземат парите а за резултата майната ти.Ние сме фабрика за пари нощо друго.
Здравейте и от мен моята пункция в Олимед беше с видиозон а ЕТ не. Но след пункцията минаваш задължително преглед и там те си мерят с колко дълъг катетър да ти правят ЕТ
Здравейте и от мен!Вчера ми беше пункцията.След това много ме боля.Днес ми е малко по -добре ,но пак се чувствам гано.Нормално ли е да има такава болка.Целия корем ме боли и ми е надут.Ще се пръсна.
*
daninka80 не е нормално да те боли и да е много надут, обади се на лекарите от клиниката да не си направила хиперстимлция.Нормално е лекотонеразположение, но ако болката е силна - обаждай се без притеснения.
По повод това дали ползват видеозон при ЕТ, аз също бях много скептична за това, че не ползват, понеже при първите ми две ИКСИ-та ЕТ беше с видеозон, но това не е основното, отговора е в подписа ми  :D.Важно е да сте спокойни и да мислите позитивно.Късмет на всички момичета!!!
*
Благодаря Ви момичета от все сърце за отговорите!  :thankyousign: Чудесно е, че съществува този форум и, че всички вие сте толкова мили и помагате на нас, току-що тръгналите по този път,  да се успокоим и доверим напълно на лекарите ни. Все си обещавам да не чета толкова много, но пустото любопитсво - надделява  :oops: Така ме успокоихте, особено успелите! Благодаря ви още веднъж!
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
Здравейте момичета.Мина и моята пункция.В момента съм с много силни болки и също ми е много подут корема,но нямам хиперстимулация.И при трите ми предишни опита е било така,но "трай бабо за хубост".Нямам търпение да разбера утре как се развиват и да дойде трансфера в понеделник.
  
Браво Димашки стискам палци всичко да се развива добре и да ни зарадваш скоро.Имен ме боля корем но съвсем леко като напрежение беше.Ако до утре не ти мине  се обади в Олимед.
Болят ме пръстите от стискане вече.   :P
Успех, Диди! Имаш пълна подкрепа от всички нас. Само спокойно и търпение. Целувки.
Да ви разкажа малко преди трансфера утре.От многото фоликули до пункцията нараснаха 7 яйчица.От тях вчера се бяха оплодили 6 и едното даже беше започнало да се дели.Днес като се чухме с Росен ми каза че са чудесни ембриончета и последния също се развива,но малко по-бавно.
  
Димашки, успех утре!
Ембриончетата са повече от достатъчно! Едничкото вероятно е братчето на Клара  :lol:
Стискам палци за след 2 седмици  :wink:
Благодаря ти Илиянче-дай Боже.
  
Диде,много :bighug:
Скъпа Димашки пиши след ЕТ как се чувстваш стискам палци всичко да е наред
Здравейте,момичета.Къде се загубихте?Защо никой не пиши вече?Ние който още си чакаме процедурата разчитаме на вас. :ask:
Скъпа Димашки какво ства с теб защо не пишеш почиваш ли или щъкаш на ляво и надясно моляте пиши :bighug:
Здравейте момичета имам един елементарен за вас,но за мен не толкова въпрос.Знате ли как се мери базална температура и по-точно от първия ден на МЦ или не.Благодаря ви предварително.
Здравейте момичета.Ей ме на и аз съм тук.Просто след трансфера мнооого почивах.Върнахме два перфектни ембриона и един за цвят,както каза Роската.Засега съм добре,само малко ме наболяват гърдите,наедрели са и малко ми се гади.Ще гледам вече да влизам за по малко и да ви информирам.Желая успех на всички,на които предстои процедурата.