0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Благодаря за съвета Гери. Аз си бях решила, още като разбрах, че са само 3, да ги използвам и 3-те, пък каквото стане, поне ще имам повече шансове. Дори таткото мисли по същия начин.
Браво Иве стискам палци за трите емброинчета дано всичко мине и завърши с успех.
Re: има ли момичета които ще правят опит в Олиl
« Отговор #522 -: Юни 04, 2010, 20:29:22 pm »
Гери,ти как си миличка, какво каза изследването онзи ден? Надявам се че е добре.
« Последна редакция: Юни 04, 2010, 20:47:30 pm от fireive »
*
Да Гери, много голяма тишина пазите :balk_113:
Надявам се да е за хубаво :balk_21:
Здравейте момичета моля ви кажете как се спасявате с този Фраксипарин ставам на топчета по корема и днес си го сложих в ръката а сега мн ме заболя. Имали къде да се слага на друго място освен в корема и ръцете. За теста ще пиша след 11.06.
И аз съм на фраксипарин ,през ден ,и знам какво е  :(,моят корем в момента е на топчета и синини. Последната седмица си го слагам в ръката ,горе отстрани.Аз поне имам там  малко сланинка :wink:,та не боли толкова и мисля още една, две седмици да си го слагам в ръцете,после пак в корема :wink:
На друго място не съм пробвала.

Аз от утре ще го започвам, но имам изписани само 15 броя. На мен ми казаха, че не боли. Май са ме поизлъгали, така ли е?
Аз от утре ще го започвам, но имам изписани само 15 броя. На мен ми казаха, че не боли. Май са ме поизлъгали, така ли е?
fireive не боли ,само няколко пъти ме е заболяло.Тя иглата е много тънка,финна и къса.
В предният пост имах предвид ,че след като си го слагам в ръката не става на бучки и ,наистина ,не ме е заболяло..досега поне :wink:
« Последна редакция: Юни 05, 2010, 21:10:00 pm от Leila »

Здравейте,имам едно въпросче.Както винаги къде съм разбрала ,къде не  :oops:.Сложиха ми лукрина.На 1-я ден трябва да си пусна LH и да го занеса в клиниката.На 2-я ден пак в клиниката за инжекции.Малко ще ми е трудно още щом ми дойде да ида до Варна(от Бургас съм).Та мислълта ми е дали ще може да си пусна това LH тук и на 2-я ден да ида.Знам,че най-добре е да звънна ,но в момента съм в голяма чуденка.
Здравейте,имам едно въпросче.Както винаги къде съм разбрала ,къде не  :oops:.Сложиха ми лукрина.На 1-я ден трябва да си пусна LH и да го занеса в клиниката.На 2-я ден пак в клиниката за инжекции.Малко ще ми е трудно още щом ми дойде да ида до Варна(от Бургас съм).Та мислълта ми е дали ще може да си пусна това LH тук и на 2-я ден да ида.Знам,че най-добре е да звънна ,но в момента съм в голяма чуденка.

А сигурна ли си че трябва да изследваш LH? Да не си в грешка за хормона?
Ако си по дълъг протокол на първи ден се пуска обикновено Е2.
И още нещо, което знам от друга клиника - за първи ден се счита, ако ти е дошло до 14ч - същия ден, но ако е след 14ч - за първи ден се смята следващия.
Оф, дано ме разбра! Ако не си - пак ще пробвам да обясня.
А за изследването на хормоните - обикновено всички клиники искат от техните си лаборатории. И въпреки това - звънни едно телефонче и питай!

И........ Бургас е на 1,5ч от Варна бе  :wink: Пътя е песен!

Успех ти желая!
Дам,абсолюно съм сигурна ,че става въпрос за LH.Искат или в тяхната лабор.или в някаква Статус да си ги пусна,тъй като работели с фонда(поне аз разбрах така де).
А за пътя-песен,песен ама не се наемам да карам по тоя гаден проход.И с моя късмет ще ми дойде сутринта и мъжо ще е на работа и иди се оправи тогава  :lol:
Утре първата ми работа ще е да завартя една шайба и да ги запитам.
Ако има девойки,които не са от Варна и са като мен да споделят при тях как е било.И в моята главица да се избистрят нещата.
Трансфера премина успешно. Сложиха ми и трите ембриона. Сега да се надяваме на приличен положителен резултат.
Дано мила с теб съм докрая настройвай е положително.
 Вярвм че ще успееете :bori_007:
Ще успеем, Гери, ще успеем. Благодаря, мила.
*

    Писе

  • *
  • 29
  • Винаги има надежда
daninka80 ако опита ти е по фонда е добре да се обадиш и да питаш за лабораторията, защото си мисля че това изследване се поемаше от фонда. Ако искаш да си го платиш, не мисля че ще е проблем да го направиш в Бургас (ще ти излезе по-евтино от пътуването до Варна ;-) )
Пожелавам успех на всички със скорошен трансфер и накрая да си гушнете сладките бебчета.
За фраксипарина установих, че когато оставя въздуха най-отгоре и остане последен в сприньовката, тогава не се получават топчета. Като се разсея и влезе въздуха преди лекарството топчето ми е гарантирано ...
Браво Иве всички сме с теб и вярваме в положителния резултат.Сега почивай повече.
Благодаря Гери, опитвам се да почивам. Моя мъж го действам леко, на него не му харесва, ама и не го питам. Я ми кажи, на кой ден след трансфера обикновено викат на преглед? Аз не можах да питам, когато си тръгвах всички доктори вече си бяха отишли. Абе, май ме бяха забравили. Както и да е. Ти как си?
Здравейте мили момичета ето на кратко как стоят нещата при мен 2ри опит инвитро като преди това имаше и инсеминации абе общо взето съм  минала съм през какви ли не перипетии , та 1ви опит -неуспешено инвитро по фонда в ОЛИМЕД, не загубих надежда изобщо въпреки годините си на 42 съм и веднага подадох молба за 2ри опит  одобриха ме за около 10 дни, много бързо направо се учудих и си казах че ако има нещо което работи както трябва в тази държава ,то това е фонда ,след 1вия опит направих един възстановителен курс по иглотерапия защото все пак имаше много голямо хормонално натоварване за организма , и след като прикючи започнахме с 2рия опит .Втория път бях по късия протокол и ми се стори много бързо че се развиват нещата ,но явно е било за добро ,трансфера ми беше на 26.05 и 14 дни след това т.е. утре трябваше да си пусна кръвен тест но мога ли да устискам аз като се има в предвид че чакам от 10г.  не се стърпях и тази сутрин си направих тест в къщи и  какво да ви кажа  :bfp:безкраино съм щастлива от+++++ резултат сега все още не мога да повярвам та затова и пиша така разпокъсано, но утре ще видим какво ще е  на кръвния тест.Екипът на доктор Монастирска  е невероятен страхотни са просто нямам думи пожелавам на всички успех  :bfp:Друго каво да ви кажа , аз бях при при д-р Монастирска,и д-р Симеонова невероятни жени ,незнам какво ще ми се случи от тук нататък но начина по който се отнесоха с мен няма да забравя до края на живота си.Милички ако някоя от вас има въпроси относно процедури и въобще всичко останало ще се радвам да бъда полезна  ,сега ми стискайте палци за утре че тест ,тест ама един страх пак ме е обхванал не мога да ви опиша  :bighug:
Здравей Темпора  дано всичко е наред утре на теста и да се радваш на лека и безпроблемна бременост.Иве мен ме викат на преглед на 11.06 а трансфера ми беше на 25.05 така че прецениси  ти първо ще пускаш тест  ипосле сим. ще ти каже. Не се тревожи апък мъжъти д не се опъва а да те слуша сега няколко дена няма да готвиш простирш . Правиш го в иметона нещо свято. Аз за сега съм добре да не казвам голяма дума и дано да продължитака до края.
Момичета, имам въпрос. Нормално ли е да ме наболява корема ниско долу, в областта на яйчницине? Имам и малко зацапване. Не знам дали е нормално след такава интервенция или да се притеснявам. Но яйчницине ме наболяват. Дайте ми съвет.