Анита, с удоволствие ще помагам- всичко се записва в един тефтер, така че съм насреща.
doddo, можеш да си запишеш час при Симеонова /ако процедурите ти позволяват/, но очаквай когато прегледите станат ежедневни да не си само при един и същ лекар, аз просто си свикнах с нея и затова не ми се иска да я сменям, но ако се наложи...къде ще ходим
Относно доплащането в Олимед са така: за Лукрин 40 лв, после на мен ми се наложи вливане на Интралипид поради повишена субпопулация на NK /22,44%/- 3 вливания по 30 лв. Попитах какво друго ще доплащам- казаха само в деня на пункцията с 240 лв и това било, но ще видим.Това е към момента.
Относно изследванията- стандартните, мисля: спермограма- 40 лв, имунологични - 350 лв. в Надежда, микробиология за двама ни- за мъжо беше 28 лв и моята там някъде, половопреносими и за двама ни- 100 лв за мъжо и за мен 116 лв + чернодробни, и последно пак ми поискаха хормони /FSH, Prlactin, Estradiol, Testosteron/ +Хламидия- 71 лв., а и още веднъж LH- 15 лв. Та това бяха, дано не съм пропуснала нещо. Следващите излседвания за ЛХ стойности ми бяха по фонда, т.е. безплатни.
Това е засега от мен, до скоро и само положителни мисли
и всичко ще е ок
усмивки на всички