Значи бях в 7ма седмица, получих леко кървене и веднага отидох на гинеколог, прегледаме и ми каза че всичко е на ред и ми изписа утрогестан.Но вечерта вдигнах висока температура 39 и кървенето се засили и беше някак потъмняло. На сутринта отидох в болницата, прегледаха ме, нищо не ми казаха ,приеха ме в паталогична бременност, беше събота.В понеделник сутринта след като минаха на визитация ми казаха че искат пак да ме видят на видеозон,прегледаха ме и доктора каза че сърцето е спряло, искаше веднага да ми направи кюртаж, но не му дадох и казах че искам малко да изчакам. Следобеда избягах за малко от болницата и отидох при моята гинеколожка, тя ме прегледа и потвърди казаното от лекаря. Каза ми да не сам давала да ми правят кюртаж, да съм изчакала плода сам да падне. Но на следващия ден в болницата като казах това на лекарката ,тя се ядоса и каза че кръвта ми може да се на трови , и кои щял да ми махне това което е останало в матка.Съгласих се и ми направиха кюртаж с пълна упойка, след това не ме болеше, чувствах се добре, след два дена ме изписаха преди това ме прегледаха и казаха че сам добре.От тогава минаха 2 седмици а кървенето още не спряло, намаля но не спира, имам и някакво жълто течение, понеделник смятам да ида на лекар. Между другото в болницата нито ми казаха колко време след това трябва да се пазя от забременяване, нито колко време не трябва да правя секс, нищичко не ми обясниха.