Роси,абе то и в големия град е така ,въпрос на късмет. Разбира се в големия град има повече специалисти поради голямото текучество на болни. Аз също съм попадала на лошо отношение ,нищо че съм от софия.За мен като цяло Бг лекар е неконтактен
За съжаление,
zarina е съвсем права
Прекалено голям процент от нашите лекари приемат за нормално и те, и колегите им, да изваждат на показ в работата си най-отрицателните си човешки качества - грубост, мързел, корист, завист... И в големия град има много такива. А най-много ме притеснява това, че никак не се срамуват от ниското си професионално ниво, дори при очевидни груби грешки.
На всяка цена трябва да търсим онзи малък процент лекари, които са качествени и като професионалисти, и като хора. С връзки, с пари, с каквото и да е, ако трябва ще ги търсим в другия край на България, но да не се оставяме в ръцете на некадърниците.
Роси, наистина твоят би могъл да бъде всеки по-малък град в България, но и мен ме заинтригува кой е точно?
М/у другото, моля те, не пиши целият текст с големи букви! В интернет това се приема като крешене