Зодия дева съм. Вярвам само на да пипна, видя, чуя, зная. Влюбена съм във всякакъв вид лекари, и обичам всички лекарства, най-вече антибиотиците. Просто лекуват бързо и всичко. Народната медицина е пълен абсурд, а това да послушам свекървата е просто немислимо/ тя е страхотна жена, но аз за да поддържам огъня снаха-снаха свекърва/. Да ама ми се роди детенце.
Цирей- Стели беше само на няколко седмици, когато между свивката на слабините и крака се появи нещо голямо, червено и твърдо. Мазахме със всякакви от любимите ми лекарства по съвет на любимите ми лекари-резултат нула. Свеки подхвърли-малко брашанце със спирт като кашичка. На сутринта нямаше цирей, а след няколко дни и помен, че е имало нещо.
Запек-беше на 2 месеца. Всякакви лекарства-резултат нула. Свеки подхвърли, че има мушкато. Дълго мислих, ама вече ставаха десет дни. Бях просто отчаяна. Когато т.нар. мушкато подейства тип магнит за "нещото", майка ми се разплака, а аз повдигнах многозначително вежди.
Дива Роза, ако детето ми се разболее, ще намажа краката му със спиртна напитка. Благодарение на твоя съвет, разбира се.
А ако някой знае народен лек за килограми...