Кремче, аз ти писах в другата тема. Мога само пак да се повторя и да ти дам моята виртуална подкрепа. Дано някак нещата се оправят.
Момичета, аз пък започвам да изпадам в паника. От фонда ни стон ни зов, а времето тече ли тече. Освен това започването на ин витрото в Тутракан ме радва, но и малко обърква. Доколкото разбрах д-р Б. Бойчев май ще се занимава с това основно. Вероятно вече няма да може да се започват стимулации там и да се продължават в Надежда(а ако не работят в началото по фонда, няма да можем да се прехвърлим в Тутракан в началото). Освен това си мисля дали ако имаме успешни опити, ще можем пак в Тутракан да ходим за проследяване на бременност и раждания(дай Боже всекиму).А ако отново имаме неуспех дали ще можем пак да разчитаме на тях? А дали в Тутракан ще правят ин витро на ЕЦ? Толкова въпроси напират с мен. Място не мога да си намеря. Исках толкова много да говоря с д-р Б. Бойчев, защото аз ходя при него, но наистина беше голяма лудница и не можах. Сега не зная дали да нахалствам и да настоявам да се срещна с него. То може да се наложи като ми излязат резултатите от МБ. От фонда ни държат в неизвестност, сега не зная и как ще работят и в Тутракан и затова се панирам. Признавам си, че за мен мисълта, че мога да разчитам на тях, ми помага невероятно. Просто ми дава сила. Някой знае ли повече подробности?