Момичета, имам нужда от вашите думи и мнения в единмного труден момент за нас!
Преди дни направих втори мисед след една извънматочна бременност.
Предисторията е такава - през 2008 се роди синът ми и малко след това баща му откри, че тая работа с бащинството не е за него. После срещнах един страхотен човек, мъж и баща,с когото повече от всичко на света искаме да имаме общо дете, не,че неговото и моето не са си наши. И така, в резултат - една извънматочна и два миседа, за по-малко от година. Аз имам дете, той - също, повече от очевидно е, че проблемът е някъде между нас. Започнахме вече някаква работа с д-р Владимиров, изключихме тромбофилии, ще продължим с имунологични, може би някакви тестово около съвместимостта ни.
И сега въпросът ми към вас. Без никакво рационално обяснение, утре се качвам на една кола и пътувам за Тутракан, да се видя с вашия доктор БОйчев. Нещо в душата ми ми казва, че тъкмо той е моят човек. Не, че нямам доверие на д-в Явор Владимиров, напротив. Но нещо ми казва, че трябва да се видя с д-р Бойчев. Въпросът ми е - зщо вие го избрахте? С какво ви спечели? С какво е по-различен от другите? Моля, помогнете ми, полудявам ли или той наистина е различен, точният човек?