Здравейте момичета, моля за съвет. На няколко места във форума съм описвала проблема си и сега ще се постарая по-накратко. Правим опити със съпруга ми от 2007-м.Октомври. През 2008г. посетихме клиника Св"Иван Рилски" гр.Шумен. Там работи д-р Димов (съвместно със Стаменов- клиника Малинов). Направихме спермограма, хормони и ЦС (беше ужасно). Предложи ни инсеминация, тъй като сме с мъжки фактор - намален брой и подвижност. Ние решихме да изчакаме, защото бяха минали само няколко месеца от опитите ни. И така .... минаха 2,5 г. Решихме да посетим д-р Александров в АГ Варна, толкова хубави неща чувахме за него. През март ходихме, но така и не се срещнахме с него, само го мяркахме по коридорите, където беше пълно с проблемни двойки. Направихме пак СГ и хормони. При мен нещата с хормоните бяха отново добре, но спермограмата показа пак намален брой. Отново предложение за инсеминация, ако не стане- инвитро. Тръгнахме си натъжени, нали всеки иска да стане по естествен път
Сега съпруга ми взима ФертилАйд за мъже, пие чай от бабини зъби и магарешки бодил. Надяваме се да подобрим показателите. Чудим се какво да правим, аз съм раздвоена. Когато започнах да чета за д-р Бойчев съвсем се обърках. Ако се върна в Шумен пак ще правим ЦС, от която имам лоши спомени, а в Тутракан разбрах, че е с упойка. Ако се стигне до лапароскопия във Шумен се плаща 750лв - скъпо ми се струва.
Във Варна пък вообще не работят със касата, дори със фонда. Незнам, вие какво бихте ме посъветвали. Стрували си да сменям докторите? Какво да правя?