Здравейте, момичета. Аз от много години съм пациентка на д- р Бойчев, но преди съм ходела само на профилактични прегледи. Преди няколко месеца започнахме изследвания, поради не ставане на бебе. СГ на партньора беше много зле, моите хормони долу- горе в норма. Директно ни предложиха инсиминация. Опитахме с добавки и по нормален начин, но явно няма да стане. Така че стигаме до това, за което док говори.
Искам да ви попитам първо като цяло за инсиминацията като процедура. Първо ще правим ЦС за проходимост на тръбите, от там нататък ще говорим с него на естествен или на стимулиран цикъл ще пробваме. Какво знаете вие за клиниката като успеваемост при инсеминации, има ли много мами сдобили се с бебче по този начин в тази клиника? Имам леки притеснения, или по- скоро липса на информация относно лабораторията. Добрите лаборатории и един здрав и подвижен сперматозоид да има мъжа успяват да го изолират. Тази в Тутракан нямам идея от кои е.
Виждам, че от много време не се е писало в темата. Има вероятност тези които проявяват интерес да не могат да я намерят и на мен ми беше трудно.
Ще бъда благодарна на всяко споделено мнение, дори не вие да сте го изпитали, друг да ви е разказал пак ми върши работа. Аз в него като човек и лекар нямам никакво съмнение на какво високо ниво е. Но за тежката артилерия се чудя това ли е най- доброто решение за нас.