Благодаря за положителния отговор Цецинка. Надявам се следващия път всичко да е наред. Доктора каза, че се надява с дългия протокол да постигнем по 5-6 фоликула на яйчник и оттам вероятността за успех да бъде по - голяма. При леката стимулация на 8-мия ден от МЦ бях направила 4 фоликула на десния яйчник и 1 на левия, но впоследния момент след като спрях Клостилбегита останаха само по един на всеки от яйчниците. Надявам се, че с други лекарства ще успея да развия повече зрели фолшкули. Сега просто трябва да си почина малко, а и времето предразполага за почивка, пък не се знае. Миналата година след като направихме всички изследвания доктора ми предложи да направим инсеминация, защото ние сме с мъжки фактор. Наложи се обаче да изчакаме, защото в краяна м. юли - началото на м. август клиниката почива. В края на м. август се оказа, че съм бременна, но от страничните действия на хормоналните препарати, не можах да разбера своевремменно и по много глупав начин загубих бебето - чистих, подреждах и вдигах тежки предмети. Беше ми зацапало на датата на МЦ, но в следващите дни спря и едва тогава си направих тест. Въпреки терапията, влязох в АГ за първи път не да родя, а за абразио. Сега не смея да вдигна нищо и се пазя. Направихме три инсеминации, едната от които със стимулация. Отново имаше бременност, но за съжаление само биохимична, тъй като на 12 - тия ден от инсеминацията ми прокърви и впоследствие ми дойде МЦ. Доктора ме успокоява, че при тази ситуация нещата трябва да се получат. А няма нищо против,докато изчакваме да подновим с опита за ИКСИ, който ще е в края на м. август - началото на м. септември, да го изненадам отново с бременност. Нищо не се знае. Ние форсираме нещата, но организма сам определя момента. Успех на всички момичета.