Здравейте, много се разочаровах от ЦС при д-р Бойчев.
Никакво обяснение преди това никакви съвети кое е по добре за мен с упойка или не. Поне да каже какви са предимствата по единият и по другият начин.
На своя глава от четенето в интернет реших да я направя без упойка. Зверски съжалявам за този избор. Болки- непоносими , превиване като гущер по време на самата манипулация .Имах усещането че всеки един момент ще ми се пръсне сърцето. Накрая аз самата не съм сигурна дали ЦС е достоверна и може реално да се разбере нещо от нея.
Съвета ми е на всеки който му предстой ЦС- задължително с упойка. Много е важно да сте отпуснати. Нищо не постигате като се правите на герои и се прегъвате на 4-ри на ренгеновата маса, така няма да направите никаква снимка.
След процедурата говорих с д-р Бойчев за резултата. Според него тръбите били нагънати. Ами много ясно че ще бъдат нагъната, след като аз самата бях нагъната. Каза,че трябва да направим лапароскопия. Попитах го: Какво е това? Отговори ми, да прочета в интернета.
Спомена, че го притесняват и завишените нива на FSH. Имала съм намален яйчников резерв. И за това нещо не знаех, за пръв път се сблъсквам с тези термини. Отново го попитах какво означава това? Каза,че трябвало да ми обеснява 5 часа, да прочета в интернет. Не такова отношение съм очаквала. Отговори в интернет няма да получа, а трябваше той да ми ги даде.
Съжалявам,че така се разочаровах. Очаквах повече!
П.С. Все пак някой ще ми обясни ли какво точно представлява лапароскопията. Чух ,че това е отстраняване на маточна тръба. Вярно ли е, това ? И тези завишени нива на FSH- какво предизвиква това покачване? На какво се дължи бързото изчерпване на яйчниковият резерв?