Да така е. Не ми дадоха да ям нито вечерта след операцията, нито сутринта. Вечерта след операцията пих малко вода, съвсем малко и това беше. Питаха ме дали съм "пуснала газове" или както каза една акушерка: "Пръцна ли?" Много ми беше смешно. Та ядох чак вкъщи на обяд. А като тръгнах за операционната си взех книга, телефон и нощницата, с която си бях облечена. Освен това там на леглото след операцията ти постилат едни мушамички и парчета плат, които са за предпазване на чаршафите от кръв. Те са дезифекцирани, но изглеждат малко гадно. Затова си купих и си носех едни постелки от материя като дамски превръзки и си постлах на леглото преди да отида в операционната. Продават се в аптеките, които имат санитарни материали ама как се казват точно не помня. Като обясниш за какво става дума те ще ти дадат. Мисля, че по принцип ги постилат на възрастни хора или на деца, които се напикават. Много по-приятни са от мушамичките. Преди операцията ме сложиха на леглото, на което ще легна после и ми го наместиха според тялото и тогава си оставих тази постелка. Сега се сетих, че съм виждала жени с лаптоп, но те не са били в интензивно.