Привет Момичета,
Сега бърз отчет от мен:
Вчера се видях с др. Б. Бойчев. Моите най-първи впечатления: млад, спокоен, обран в изказванията си, вдъхва сигурност.
Мнението му за резултата от ЦС се припокрива с това, което вече имам, но казва, че нямам хидросалпингси, но ще бъде сигурен след една лапароскопия. Дясната тръба е много зле, но лявата пропуска малко, но си има сак.
Мисля, че му стана тъжно заради хронологията в моето лечение и независимо, че има свободни часове за лапароскопия чак през Февруари, ме записа за 20.12 (техния медицински център вече ще е в КОледна ваканция), но те с брат му щели да ходят в болницата. Разбрахме се да му звънна в понеделник на 6.12 за да ми потвърди, че датата 20.12 остава (каза ми, че трябва да говори и с брат му). Поне бях с направление дори ми пуснаха направлението за хоспитализация.
Момичета, поне се вълнувате кога ще започне да прави ин витрото - вчера го питах заради вас (пък знае ли Господ - и заради мен). Той каза, че предишния ден са били идвали да гледат не разбрах от агенцията по трансплатациите или нещо подобно каза , но свързано с трансполантациите и ако всичко е наред би трябвало от януари да стартират.
Останах с впечатлението, че са им останали само административни формалности.