0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #400 -: Ноември 04, 2010, 22:47:08 pm »
Крем,за съжаление съдбата не е благосклонна към нас.Следващата седмица и аз ще правя инвитро на ЕЦ в клиника Малинов.А дали скоро ще започнат инвитро в Тутракан скоро не е ясно,поради тромавата процедура-документи и разни комисии се очакват и за това като говорих с тях не можеха да ми кажат дори и ориентировачно и за това сега съм при док. Стаменов.
*
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #401 -: Ноември 05, 2010, 09:31:32 am »
Според мен и те не знаят със сигурност кога . Аз съм ги питала миналия месец , но отговорът бе , че имат още довършителни работи и с точност не ми казаха....Вероятно ще е другата година и дай Боже да е началото. Отсега пожелавам успех на всички решили да правят опити там.
*
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #402 -: Ноември 05, 2010, 09:43:22 am »
Следващата седмица и аз ще правя инвитро на ЕЦ в клиника Малинов.
Късмет, Деси! Дано да ти е за последно и всичко да приключи успешно!  :crossfingers:

anichka.bs, Snegina, maya_the_bee, desislavajekova - Благодаря за подкрепата! :hug2:


Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #403 -: Ноември 05, 2010, 17:53:55 pm »
Момичета, а дали ако нашите доктори започнат ин витрото, ще продължат да правят всички тези операции-лапаро, хистеро и т. н. и ражданията?
*
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #404 -: Ноември 06, 2010, 14:01:07 pm »
Да

[/url]
*

    milokami

  • ***
  • 198
  • Това ще е нашата година!
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #405 -: Ноември 06, 2010, 16:07:31 pm »
Cream, много съжалявам, каквото и да кажа ще бъде безмислено. Затова само ти пожелавам по-бързо да се съвземеш и продължаваш да гледаш напред.
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #406 -: Ноември 06, 2010, 18:24:22 pm »
milokami, при кремчето може да има и по-добро развитие. ЧХГ-то й се е качило. Дано се оправят нещата.
*
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #407 -: Ноември 06, 2010, 18:39:59 pm »
Сега съм се вкарала във филма "извънматочна бременност".
ЧХГ-то ми днес /21-ден/ е 248. В четвъртък съм при Бойчев, да видим какво ще каже... Може да ми махнат и миомата по-бързо, отколкото си мислех......... Панирила съм се яко!
В момента си пия хапчетата и лежа, понеже ми зацапва малко.
*
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #408 -: Ноември 06, 2010, 20:34:35 pm »
Кремче, няма да пускам палците, докато не пишеш тук след прегледа!


Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #409 -: Ноември 10, 2010, 23:46:11 pm »
Кремче, много ми се иска нещата да не са толкова зле. Ще чакаме утре новини.
Момичета, последното, което разбрах е, че в Тутракан ще започват ин витрото през януари. То естествено винаги може да  има промяна, но май ще е така. Не можах да говоря много с моя Док, защото беше много натоварено, а имам толкова въпроси. Ще продължавам да опитвам, защото съм решила, че искам да направя тези пусти изследвания преди второто ин витро. Това е за сега.
*
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #410 -: Ноември 11, 2010, 18:50:21 pm »
Ембриончето е спряло да се развива и съм направила спонтанен аборт! На всичкото отгоре сега ми предстои коремна операция, заради миомата! Сили нямам вече, честно ви казвам!

Моля, някой ако е правил коремна операция при Бойчев, да разкаже как минава и т.н.

И на мен ми казаха, че най-вероятно ще започват през януари с инвитрото, но в началото може би няма да работят с фонда.
« Последна редакция: Ноември 11, 2010, 18:53:12 pm от cream »
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #411 -: Ноември 11, 2010, 19:36:09 pm »
Сили нямам вече, честно ви казвам!
Вярвам ти мила cream. Оставам без думи.... :balk_145: леля ми прави коремна операция. Подготовката е същата като на лапароскопията, просто възстановяването е малко по-продължително.
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #412 -: Ноември 11, 2010, 21:23:43 pm »
Кремче, аз ти писах в другата тема. Мога само пак да се повторя и да ти дам моята виртуална подкрепа. Дано някак нещата се оправят.
Момичета, аз пък започвам да изпадам в паника. От фонда ни стон ни зов, а времето тече ли тече. Освен това започването на ин витрото в Тутракан ме радва, но и малко обърква. Доколкото разбрах д-р Б. Бойчев май ще се занимава с това основно. Вероятно вече няма да може да се започват стимулации там и да се продължават в Надежда(а ако не работят в началото по фонда, няма да можем да се прехвърлим в Тутракан в началото). Освен това си мисля дали ако имаме успешни опити, ще можем пак в Тутракан да ходим за проследяване на бременност и раждания(дай Боже всекиму).А ако отново имаме неуспех дали ще можем пак да разчитаме на тях? А дали в Тутракан ще правят ин витро на ЕЦ? Толкова въпроси напират с мен. Място не мога да си намеря. Исках толкова много да говоря с д-р Б. Бойчев, защото аз ходя при него, но наистина беше голяма лудница и не можах. Сега не зная дали да нахалствам и да настоявам да се срещна с него. То може да се наложи като ми излязат резултатите от МБ. От фонда ни държат в неизвестност, сега не зная и как ще работят и в Тутракан и затова се панирам. Признавам си, че за мен мисълта, че мога да разчитам на тях, ми помага невероятно. Просто ми дава сила. Някой знае ли повече подробности?
*

    фиона

  • ***
  • 299
  • моето чудо се случи
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #413 -: Ноември 11, 2010, 21:39:51 pm »
maya_the_bee исрено се надявам,че нашия доктор няма да ни изостави и да се занимава само с инвитро.Толкова много разчитам на него и му вярвам,че само мисълта ме натоварва.Нека наистина ако някой има повече инф. да пише :ask:
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #414 -: Ноември 11, 2010, 22:27:16 pm »
фиона, и за мен е така. Тази вечер изведнъж ме налегнаха тези мисли и се уплаших истински. Защото както и преди писах и аз страшно много му вярвам и разчитам на него и се чувствам спокойна заради това. Мисълта, че мога да загубя тази подкрепа, не само ме натоварва, но и разстройва. Да се надяваме, че това са напразни страхове. Аз съм решила твърдо, че ще намеря начин да го попитам и ще ви кажа каквото науча. Дано всичко е наред.
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #415 -: Ноември 12, 2010, 06:54:41 am »
maya_the_bee толкова много въпроси-свят ми се зави  :wink:....
1.спри да се тормозиш предварително;
2.те са двама доктори, които работят заедно-едва ли ще зарежат бременните а и Евия малко по-нагоре пише, че няма да спрат да правят операции и т.н.;
3.всичко ще се подреди без да предполагаш как точно. Прави стъпка по стъпка, а не гледай 20 стъпки предварително. И аз съм така-все имам въпроси. След като излезе МБ ще коментирате и ще питаш, но това което е важно а не "ами ако... ами ако...".
Фиона и на теб спокойствие  :)
*
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #416 -: Ноември 12, 2010, 07:19:25 am »
Спокойно момичета, преди втора процедура пускате имунологични. Информацията, която имам, е че д-р Л. Бойчев ще се занимава основно с бременните, родилките и операциите. Брат му ще се занимава с инвитрото. Ембриоложката идва от Малинов и е супер добра, така че не го мислете всичко ще се нареди. Аз най- вероятно за втората процедура ще чакам Тутракан, че вярвам безрезервно на Докторите.

[/url]
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #417 -: Ноември 12, 2010, 08:26:52 am »
Благодаря за отговорите момичета. Аз съм си такава. Като се панирам... А понякога както съм си спокойна изведнъж ме наляга голям страх. Може би сега основната причина е, че през 2011 ще навърша 39 и много ме е страх, че това ще е пречка. Тормози ме бавенето. Имам чувството, че времето лети, а си седя и нищо не правя. Толкова години все чакам нещо.
А генетичните изследвания при определени показания ли се правят или е добре да бъдат направени предварително? За имунологичните разбрах. Просто не искам да правя опити, а после да търсим защо не е станало и да се правят изследвания, които е можело преди това да се правят. Зная, че в това, което ни е дошло до главата не можем нищо да планираме много напред. Но както и преди писах, сега така и така чакам, поне да използвам времето. Пък и всички тези изследвания са скъпи и наведнъж е много по-трудно финансово.
Дано наистина ембриоложката им да е толкова добра. На Докторите и аз имам пълно доверие. Но дали ще започнат скоро и с фонда?
*
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #418 -: Ноември 12, 2010, 08:51:57 am »
Имунологични и генетични направих преди първия си и успешен опит. Не одобрявам действията на някои клиники,които ако не стане тогава търсят причината. Да вярно е, че дадох около 1500 лв. за изследвания, но си заслужаваше.

[/url]
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #419 -: Ноември 12, 2010, 09:02:10 am »
EVIQ, моля те напиши ми какво точно се прави за генетичните изследвания. Разбрах, че се отива в МА на 14 етаж. Но не съм наясно какви изследвания точно се правят. Разбрах, че едното е за тромбофилия и струва около 80 лв. Но имало и други. Тромбофилията е само за жената, нали? Освен това какво друго прави тя  и какво мъжа? Ако имаш спомен да ми пишеш и колко струват. Имам ходене до София другата седмица и мога да го използвам, за да направя тези изследвания. Доколкото разбирам не е нужно предварително запазване на час.
При мен, освен една лапароскопия, нищо друго не беше правено преди първия опит.