Но кой назначи микробиологията, кой взе секрет и къде се прави изследването- т.е. в коя лаборатория. По моята логика би трябвало д- р Бойчев да вземе секрета, да го изпрати в читава лаборатория- до колкото знам той работи с Русенска лаборатория. След това той да назначи лечението, ако има нужда от такова. Същото се отнася и до хламидиите. Аз подозирам, че има проблем. Съдя по спермограмата на партньора ми, в която Ph е около 8,7. Или става въпрос за някаква инфекция или за варикоцеле. Предполагам, че е първото, защото ако беше второто нямаше да има при мен спонтанно забременяване преди малко повече от година. А ако при него има проблем, значи ще го има и при мен.
ЕVIQ, иксито къде е правено. Хламидиите е възможно да бъдат на различни места в тялото, примерно имаше някакъв вид които засягат белите дробове и водят непрекъснато до пневмонии. За това за да се изключи наличието им във влагалището се прави друг тест- секрет се взема по подобен начин на цитонамаската. Кръвния показва наличието им някъде в огранизма. Какво ще ме посъветвате да направя. Не ми се иска да правя ЦС без да съм спокойна, че всичко ми е ок, или ако не е без да е проведено лечение. Същевременно знаете док колко е зает и с колко по- важни неща. Как да го занимавам с този въпрос.