0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #300 -: Октомври 10, 2010, 07:40:24 am »
Кога ли ще е това? дано е така.
Повярвай ми и аз така казвах-Искам,искам,искам.... и това е. Ееее след като успеем като погледнеж назад, не ти се струва толкова трудно-колкото е било.... и започват други неща да ти се искат  :lol:.

фиона и аз бях май две седмици с подут корем от течността, която са вкарали да предотвратят сраствания.

Изобщо не съм привърженичка на гледачките. Често се случва да те заблудят и да ти докарат по-вече тревога отколкото надежда(лично мое мнение).
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #301 -: Октомври 10, 2010, 11:41:55 am »
и аз не вярвам много, но мама - да :)

иначе за искането - така е, винаги има нещо към което да се стремим, такъв е живота.
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #302 -: Октомври 10, 2010, 14:29:32 pm »
Дано да стане така. Вече и аз мисля, че едва ли нещо ще се случи преди Нова година. През лятото си мислех, че опитът ще е минал дотогава. Аз съм ходила преди по различни гледачки. Всички ми казваха, че ще имам деца. Едната си спомням, че ми каза, че няма да стане без лекарска помощ. Тогава още си мислех, че ще ми се размине ин витрото. Каза, че ще ме посрещнат много добре в клиниката, а аз още не бях попаднала на докторите в Тутракан и в Малинов. Доста неща позна. Дано поне и за резултата да е  познала. И с помощта на нашите доктори да успеем всички. Иначе и аз не вярвам много на гледачки. Тогава просто отидох от тревога.
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #303 -: Октомври 10, 2010, 23:15:00 pm »
Момичета, пак аз се включвам. Имам въпрос към тези, които са правили хистеро. По кое време на деня я правят? Предполагам, че трябва да отида сутринта. Ще ме приемат и сигурно правят кръвна картина и после ще чакам докато ме повикат. При лапарото видях док преди манипулацията и можех да го попитам как ще протече. Дали и сега ще е така? И се чудя дали мъжът ми да идва с мен от сутринта? Мисля, че трябва да има някой с мен като ме изпишат. Ние се движим с автобуси. Нямаме кола. Доколкото разбрах от други момичета, ще съм в състояние да си ходя нормално. Много съм питала за хистерото ама пак ме измъчват въпроси. Ако някой ми отговори, ще съм му много благодарна.
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #304 -: Октомври 10, 2010, 23:33:23 pm »
Успокой се, това ще е добре като начало. Желая ти успех :)
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #305 -: Октомври 12, 2010, 21:49:55 pm »
anichka, днес звънях във фонда и ми казаха да очаквам обаждане през декември. Ако стане така, сигурно процедурата ще я започна през януари. И тъй като и ти си близо до мен, това може да важи и за теб. Може гледачката на майка ти да е познала. Вече си пожелавам поне до края на годината да вземем заповедите. Даже взех да си мисля дали да не питам д-р Бойчев дали и кога ще започват ин витрото и да се мъча да събирам пари и да го правя при тях, ако няма пари от фонда. Не зная как може да стане това с парите ама си го помислих. Не ми се вярва правителството да не даде пари, но...
*
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #306 -: Октомври 12, 2010, 22:40:12 pm »
Според мен ако от Фонда издават заповеди, значи ще има и финансиране. Дано да ми е правилна логиката. По принцип е нормално клиниките да задържат и да отлагат процедури, при положение, че не получават средства за покриване на процедурите. При мен се получи така - септември ме отложиха, а октомври бях на косъм да ме отложат. Затова започнах и стимулация на четвърти ден. Но важното е, че все пак започнах. Надявам се този проблем наистина да се разреши и да тръгне всичко в ритъм, както преди. А в момента в Надежда има много момичета в стимулация. Има и такива, които сега стартират. Предполагам, че се съобразяват със сроковете на заповедите.

Майче, дано Бойчев да стартира скоро! Доста желаещи ще има!
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #307 -: Октомври 13, 2010, 15:51:47 pm »
не знам... аз ще почакам още малко, до края на месеца и ако няма раздвижване теглим един кредит и ще го правя ин витрото на мои разноски. Просто вече не ми се чака ... нито да почна работа, която ми харесва, нито ин витро... не знам вече.
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #308 -: Октомври 13, 2010, 16:09:39 pm »
 Потърпи още малко миличка, скоро всичко ще се нареди  :bighug:
*
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #309 -: Октомври 13, 2010, 17:08:21 pm »
Аничка не се отчайвай. Всяко зло за добро нали знаеш. Докато се наканят да ти връчат заповедта може вече и Бойчев да е почнал с инвитро процедурите  :D Не мисли за кредит, едва ли ще стане по-бързо, особено ако се каниш да го правиш в "Надежда". Аз получих заповедта октомври 2009, а правих процедура март 2010. Голямо чакане беше, но пък си заклужава  :bighug: Желая успех на всички
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #310 -: Октомври 13, 2010, 22:52:36 pm »
Здравейте момичета!
Аз не съм  писала в тази тема, а и  като цяло в сайта, но като Ви чета искам да ви вдъхна малко сили. Ние вече сме от другата страна, след 5 години ходене по мъките (две неуспешни процедури) - то не беше здравна каса, после фонда. Не се отчайвайте, имайте надежда и се доверете напълно на докторите, които сте избрали. Стискам палци на всички, които са в процедура или им предстои някакво лечение, дано скоро  има хубави новини от всички Вас! :crossfingers:
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #311 -: Октомври 16, 2010, 17:15:01 pm »
Здравейте момичета, мина и моята хистероскопия при д-р Б. Бойчев. Каза, че всичко било добре. коригирал някаква преграда в матката, но не и пипал тръбите. Преценил, че не е необходимо. Всичко мина много леко, въпреки че мене ме беше хванал страха в операционната. Вече съм вкъщи и се чувствам добре. Сега само да дочакам заповедта от фонда. както се вижда има добри новини от там. За ин витрото там не съм питала още, но ще ходя на промивки и ще попитам.
*
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #312 -: Октомври 17, 2010, 09:26:49 am »
Радвам се, че всичко е наред, Майче! Остана ли в болницата или същия ден се прибра? И какви се тези промивки?

valia_kr, чудесно е, че си гушнала твоята мечта. Разкажи ни, ако искаш, повече за препятствията, през които сте минали.

anichka.bs, има ли нещо ново при теб?
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #313 -: Октомври 17, 2010, 12:03:34 pm »
cream, първо да ти пожелая успех и хубави резултати накрая.
Останах една нощ в болницата. Не зная още какви са тези промивки. Срещала съм в темата  "Пациентки на клиника Малинов/Надежда" постове на момичета, които пишат за промивки, но не зная за какво става дума. Утре ще ходя.
Момичета, малко се отклонявам може би от темите, но искам само нещо да споделя. Понякога се чувствам като агент под прикритие. Водя сякаш 2 живота. Единия е този като на всички хора-ходя на работа, забавлявам се, излизам с приятели и т.н. Но това е само на повърхността. Втория ми живот са: фонда, информацията за номерата, споделянето във форума и всички вие, клиниките и лекарите, които ни помагат, процедурите и т.н. Понякога даже ми става забавно. Съжалявам за спама ама някак ме напъна отвътре да го напиша. Хубав ден.
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #314 -: Октомври 17, 2010, 19:17:33 pm »
Мая, мисля че не си сама. И аз се чувсатвам понякога така, но то мисля е и нормаслно да е така. Важното е, че се борим за постигане на мечтата си, и някой ден наистина ще успеем. Само трябва да сме търпеливи (макар че на моменти ми е много трудно с това търпение)!
Cream, силно стискам палци след десетина дни да ни зарадваш и заразиш с едно прекрасно ЧХГ.

[/url]
*
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #315 -: Октомври 18, 2010, 17:09:02 pm »
Здравейте,
търсих в нета, но не открих нужната информация, затова си позволявам така да нахлувам във вашата темичка. Надявам се някой да може да ми отговори.

Единият от двамата братя Бойчеви се занимава и с онкологични заболявания. Можете ли да ми кажете кой от двамата и на какъв телефон да се обадя за час?
(става въпрос за майка ми)
Предварително благодаря за обърнатото внимание!
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #316 -: Октомври 18, 2010, 19:59:34 pm »
Мимка,защо не звъннеш на номера в клиниката и там най-добре ще ти кажат. Номерът е 0866/60560.

[/url]
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #317 -: Октомври 19, 2010, 18:09:28 pm »
Лъчезар Бойчев се занимава с онкология, но и да му звъннеш той не си знае графика, момичетата от клиниката трябва да ти кажат кога е възможно. Когато се обадиш кажи за какъв случай си и ще ти кажат кога да отидете с майка си. Съмнявам се много да чакате. Обикновено като е спешно не отлагат прегледа. Аз чаках 3 дни.
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #318 -: Октомври 19, 2010, 21:49:34 pm »
Лъчезар Бойчев се занимава с онкология

 Ани объркала си името на доктора - Любомир Бойчев се казва!
*
Re: Пациентки на д-р Бойчев - втора част
« Отговор #319 -: Октомври 20, 2010, 09:27:47 am »
Позната на майка ми е оперирана от д-р Бойчев за миоми, обадихме и се и тя каза, че д-р Богомил Бойчев се занимава с онкологичните заболявания, той я е оперирал, както и нейни познати.  :ask:
Записах час за майка ми при него, като за себе си записах час при д-р Любомир Бойчев за същия ден и час, за да отидем заедно.

Изчетох двете теми за д-р Бойчев и останах с впечатление, че момичетата правили лапароскопии при д-р Любомир Бойчев са доплащали известна сума извън НЗОК, а тези които са правили при д-р Богомил Бойчев не са доплащали. Правилно ли съм забелязала или греша?
(точно за лапароскопия отивам при д-р Бойчев, имам вече една преди 4 години, но ми се налага пак).