Здравейте! От почти три години не се пазим, а целенасочени опити правим от около година. Използвах всякакви варианти за проследяване на месечния ми цикъл и оволацията в домашни условия. От наблюденията ми до момента (графики,тестове за О) излиза, че имам О, БТ и ЦС са като по учебник,без никакви отклонения от общите случаи, описани в статиите, които съм изчела до сега. Правя профелактични прегледи всяка година и не е имало нищо претеснително до момента. На последния преглед бях в овулация и гинеколожката ми каза, че сега е момента за бебеправене. Но в крайна сметка не се получава. Аз вече съм на 30 год.,с приятеля ми сме заедно от 11 год., зашършила съм образованието си, значително съм се развила в професионално отношение и е крайно време за бебче. Все се надявам, че просто не можем да нацелим точния момент /нямаме възможност за секс по график, но последните месеци се случва да го правим ден, два преди предполагаемата от мен Ову/. От известно време си мисля, че е време да се обърнем към специалист и ще влезна по другите теми да попорочета кога и как да се обърнем към такъв. Пожелавам скорошни успехи на всички чакащи!!!