Здравейте и от мен! Това е първото ми мнение в този форум, до сега доста често го посещавах, но само четях мнения..... от прочетеното съм направо обезкуражена
омъжена съм от четири години правим "опити" от самото начало, сложила съм ги в кавички , защото никога не съм следяла овулация или други показатели, като прочетох доста неща тук разбрах ,че съм направо в тотално невидение за тези неща, но може би това се дължи на факта , че съм си мислила , че забременяването е лесна работа, но както говори времето се оказва обратното.... направо съм много объркана и изплашена да си призная, че сега може да ми се наложи да тръгна по тези трудни пътеки от изследвания, следене на признаци и т.н.
В своето обкръжение нямам нито една приятелка, която да има проблем със зачеването, за мое щастие всяка, която е решила, че иска бебе го е получила по лесен и бърз така да се каже начин, затова и няма с кой да споделя или по-скоро да обменя съвети какво да правя.....
И така това е за мен като за начало, пожелавам на всички успех и скорошно постигане на така желаното щастие!!!