Здравейте и от мен.
Нашите опити продължават вече 9 години.първите 3 не отдавах толкова голямо значение,радвах се на живота и щастието което ме беше сполетяло и това,че имах най прекрасния съпруг .След което започнах да се замислям,и да си давам сметка ,че нещо не е наред. В продължение на повече от 2 години,ходих при най неподходящата докторка за мен.През всичкото това време,тя ме тъпчеше с лекарства,единственото което съм правила с нея ,са били хормонални изследвания.по онова време нямах достъп до интернет,и съм човек които не обича да споделя.така и не разбрах,какъв е проблема.Реших да спра с опитите,изпаднах в депресия,не исках с никой да общувам затворих се в себе си.последните 2 години ,четейки форума си давам кураж,и така смених няколко доктора.Имам една неуспешна инсеминация,хормонални изследвания ок,проходими тръби,сперматограма горе доло добра.За мое щастие,попаднах на доктор ,които е на принципа първо изследвания след това опити.И така продължавам с борбата,без да се отчайвам.Искам да пожелая на всички успех,да благодаря на зачатие,на всички момичета ,които отделят от времето си давайки съвети с познанията си.