0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: От колко време опитвате за бебе?
« Отговор #460 -: Септември 10, 2013, 23:37:59 pm »
Привет на всички  :hello:
Опитите ни са от 12 месеца и тепърва ще започваме с изследвания.
Досега разчитахме изцяло на природата, но е време да намесим и медицината. :)
*
« Отговор #461 -: Септември 11, 2013, 08:48:27 am »
Много правилно решение.Насочете се към специализирана клиника и започнете с изследванията едно по едно.Ако имаш въпроси за каквото и да е, тук в Зачатие, винаги ще намериш отговор.

Успех!

« Отговор #462 -: Септември 11, 2013, 17:17:12 pm »
Здравейте,
ние опитваме вече от година и половина. След като мина 1 година се насочихме към репродуктивна клиника - оказахме се с мъжки фактор, но и при мен нещата не са съвсем розови.
Искрено пожелавам на всички скоро да сбъднат мечтата си и да прегърнат своята здрава и дългоочаквана рожба.

"Всяка ситуация е дар и във всяко изживяване има скрито съкровище." Нийл Доналд Уолш
« Отговор #463 -: Септември 19, 2013, 18:20:29 pm »
Здравейте ние опитваме вече почти 2 години и се убедих че когато не искаш става а когато го искаш не. Казвам това защото преди 8 години бях забременяла но човекът с който бях се оказа не подходящия и направих аборт. А сега когато имам сериозен човек до себе си не става.
« Отговор #464 -: Септември 19, 2013, 20:12:57 pm »
Здревейте ние правим опити от шест месеца скоро бях на гинеколог който ми каза че матката ми е в много добро състояние все още не съм си правила кръвни изследвания ще изчакаме още малко и ако не става тогава и аз ще премина към медицина
« Отговор #465 -: Септември 20, 2013, 12:26:24 pm »
Здравейте!
Ние правим опити от март- април тази година. Аз правих хидротубация и цветна снимка тази години, спермограма не сме правили още. От 3 дни и двамата с партньора ми пием Фертилаид. Ако не стане до края на година ще продължим с изследванията.
*
« Отговор #466 -: Октомври 07, 2013, 13:43:12 pm »
Здравейте
Правим опити за забременяване от почти 10 години.
3 инвитро опита завършили със биохимична бременност.
За сега си почивам но няма да спра да опитвам  :pleasantry:
« Последна редакция: Октомври 07, 2013, 13:45:40 pm от kikair »
*
« Отговор #467 -: Октомври 10, 2013, 20:33:52 pm »
На кратко.Миналата година декември месец забременях на втория месец откакто започнахме с опитите.Но за съжаление радостта ни беше кратка.Оказа се кухо яйце :(.Казаха ми да изчакаме 3 месеца преди да подновим опитите.Та подновихме ги през февруари тази година и до този момент не се получава :(.От този месец започнах да си измервам базалната температура за да установя дали имам редовна овулациярно по графиката май излиза че този месец не съм имала 
« Отговор #468 -: Октомври 31, 2013, 18:35:34 pm »
Privet momicheta.Nie pravim opiti ot 5 godini i prinas izsledvania dobri niama problem .....a  rezultat niama .Ima li niakoi problem kato moia ....praveno mi e konizacia sled -diagnoza  CA in situ koli uteri .Sega se chustvam dobre i ginekologa mi kazva che niama problem no eto che ima.... :(.Uspeh mili momicheta

Пишете на кирилица или използвайте КРЕДОР - бел.мод.
« Последна редакция: Октомври 31, 2013, 19:50:44 pm от magi_st »
buba
*
« Отговор #469 -: Октомври 31, 2013, 19:51:29 pm »
Пет години са много време.При какъв лекар са правени изследванията, в репродуктивна клиника или обикновен акушер-гинеколог.Какви изследвания са правени, дай повече подробности.

*
« Отговор #470 -: Ноември 01, 2013, 13:46:29 pm »
Според мен трябва да смениш гинеколога. Очевидно е, че имате проблем, след като пет години не можеш да забременееш. Друг е въпросът, че той явно не може да установи какъв. И вместо да ви каже да се обърнете към специализирана клиника, продължава да ви размотава и да ви взима пари.  :x
Конизацията не е проблем за забременяването, а евентуално за износването. Все пак тук имаме момичета, които и с конизация са износили и родили здрави бебета.

« Отговор #471 -: Ноември 01, 2013, 13:55:56 pm »
Здравейте и от мен. На нас това ни е 6-ти месец опити. Надявам се да е последен :)
Успех на всички тук, знам колко много го искате  :wink:
*

choni89

• *
  • 12
  • чакаме те бебчо
« Отговор #472 -: Януари 30, 2014, 15:45:34 pm »
Здравейте дами и от мен!искам и аз да си споделя  :wink: с моят приятел сме близо от 8 години!много е!и от едва три месеца правим опити за бебе, но не става!всеки ти казва не го мисли, не го мисля, ама няма как да не го мислиш, като знам колко силно го искам!решила съм другият месец да ходя на лекар в Стара Загора, поне за мен ще съм си спокойна, тъй като имах преди време раничка на шийката на матката, наложи се да я изрежат... дълга и широка.Искрено се надявам да забременея в най-скоро време.Толкова много го искам.успех на всички бъдещи мами :)
« Отговор #473 -: Февруари 01, 2014, 12:14:47 pm »
Здравейте момичета,
ще се престраша и аз да пиша във форума. От 3 мес. правим опити за бебе. Днес ми дойде МЦ и приключих с надеждите от третия път. Погледа е устремен напред.
Пожелавам успех на всички!
« Отговор #474 -: Февруари 27, 2014, 11:05:50 am »
Здравейте и от мен :)
Ние опитваме от близо 4 месеца, за сега нямаме резултат от опитите, но и аз не си меря БТ разчитам само на цервикалната слуз и пия фолиева киселина и Огестан витамини - предписани от гинеколога. Всеки казва не го мисли и ще стане - но не става имам чувството, че го мисля повече отколкото трябва и затова не се получават нещата.
*
« Отговор #475 -: Февруари 27, 2014, 11:41:53 am »
Всеки казва не го мисли и ще стане - но не става имам чувството, че го мисля повече отколкото трябва и затова не се получават нещата.
А това като ми го кажат/напишат и ми иде да удуша някой! :x

Нещата няма да се случат, ако "заравяме главите си в пясъка" и бягаме от проблемите(ако има такива), а като правим всичко по силите си, за да се случат! yahoo_33

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #476 -: Февруари 27, 2014, 11:44:27 am »
Дани, при теб не е минало чак толкова време, но това дали мислиш или не няма отношение. Хората уж искат да помогнат със съвет, а всъщност казват нещо глупаво.
Купи си тестове за овулация, ако не ти се мери температура (аз нямах нерви за такива упражнения).

« Отговор #477 -: Февруари 27, 2014, 13:02:11 pm »
Аз затова и честно казано не съм се притеснила още. Правих си цитонамаска и съм 2-ра група, гинекологът ми каза, че всичко е ок. Преглежда ме на вагинален ехограф и там всичко е добре, нямам възпаления, кисти  или нещо, което да ме тревожи - затова съм спокойна. Решила съм от другия месец(понеже трябва да ми дойде до 10 март) и да си купя тестове за овулация да видим с тях какво ще покаже.
« Отговор #478 -: Март 03, 2014, 14:13:13 pm »
Здравейте и от мен.
Нашите опити продължават вече 9 години.първите 3 не отдавах толкова голямо значение,радвах се на живота и щастието което ме беше сполетяло и това,че имах най прекрасния съпруг .След което започнах да се замислям,и да си давам сметка ,че нещо не е наред. В продължение на повече от 2 години,ходих при най неподходящата докторка за мен.През всичкото това време,тя ме тъпчеше с лекарства,единственото което съм правила с нея ,са били хормонални изследвания.по онова време нямах достъп до интернет,и съм човек които не обича да споделя.така и не разбрах,какъв е проблема.Реших да спра с опитите,изпаднах в депресия,не исках с никой да общувам затворих се в себе си.последните 2 години ,четейки форума си давам кураж,и така смених няколко доктора.Имам една неуспешна инсеминация,хормонални изследвания ок,проходими тръби,сперматограма горе доло добра.За мое щастие,попаднах на доктор ,които е на принципа първо изследвания след това опити.И така продължавам с борбата,без да се отчайвам.Искам да пожелая на всички успех,да благодаря на зачатие,на  всички момичета ,които отделят от времето си давайки съвети  с познанията си.
*

Iggiberry

• *
  • 19
  • Привърженик на природната медицина!
« Отговор #479 -: Март 17, 2014, 18:21:24 pm »
Здравейте и от мен!
Ние уж правим опити от 1 година, но по-сериозно от около 6 месеца. На 35 години съм. Имам син на 7 години, но от друг мъж. Направихме някои изследвания - спермограма ок, хормони добри, имам миома 2 см... и доста стрес. Та засега се опитваме да сме спокойни и да опитваме по естествен начин още няколко месеца.
Привърженик съм на природната медицина и алтернативните методи за лечение дори и на стерилитет.