Здравейте, момичета, най-после и аз се престраших да пиша, досега само четях. С мъжа ми сме женени от юли месец 2009г и от тогава правим опити,около година и половина, но до ден днешен не се получава. След многократни изследвания се установи, че имам висок пролактин, но след бромокриптин се оправи, но след това се установи и повишено ТСХ-4,15, но след еутирокс и то влезе в нормите, след това след съмнения за поликистоза и след направено изследване се установи повишено ИРИ и сега пия метфогамма, иначе от фоликулометрия се установи, че имам овулация и тя не е проблем. Да допълна и, че освен всичко мъжа ми се оперира от варикоцеле, но още не сме правили нова спермограма да видим какво е положението. Мисля, че е излишно да пиша за всеки месец чакане и напразните надежди, защото това е известно и познато на всички ви. Вече съм решила да посетим клиника по стерилитет в София и ше съм ви много благодарна, ако ми препоръчате някоя и ако има някой с моите проблеми моля да ми пише. Благодаря ви предварително и успех на всички.