zdraveite na vsi4ki mami i bade6ti maiki v foroma 6te vi kaja za edim istinski slu4ei lelq mi ne moje6e 5 godini da ima deca v momenta v koito si osinoviha dve blizna4eta sled 7 meseca tq vidq 2-te 4erti4ki na testa ne znam kolko ste na qsno kolko mnogo ot zabolqvaniata v dne6no vreme sa na psihi4na osnova.u4a medicina treta godina i moga da vi uverq v tova kogato mozaka se natovarva i ne funkcionira normalko nikoq sistema v organizma ne raboti kakto trqbva za6toto kakto vsi4ki znaem mozaka kontrolira vsi4ko v organizma moje i da ne e na psihi4na osnova no nikoga ne isklu4vaite tozi fakt
[/quote]
Мила,paradise,а запитвала ли си се защо го мислим толкова много?Започваме да го мислим и да се притесняваме,когато е минало доста време с безрезултатни опити.Аз лично първата година изобщо не си я слагах.Все си казвах,че не сме хванали момента.Но съгласи се,че и една година не е малко.Вече повече от две години всеки месец се надявам и всеки месец не знам какво да очаквам.Е,миналия месец открихме и отстранихме проблем(полип на матката)и сега отново съм в очакване...
Извинявам се,ако съм рязка или звуча злобно,но наистина много се дразня,когато някой ми каже,че може и да е на психическа основа(особено пък ако е човек,който не е минал по този път,което и не пожелавам на никой).И,ще се повторя,но за да започнем да се притесняваме-означава,че има призина.