Привет на всички момичета.
fauna, мерси за поздравленията.
Джиджи, ама вярно почти не ти е останало. Супер го описа само – много ми стана смешно това дето крака се избучва на кръста ти. Няма ли кой друг да помогне да се изчисти колата, че да не се мъчиш ти?
Tzveti75, ама той не ще се учуди, ами направо като треснат с мокър парцал ще е, след като толкова време не те е виждал. Представям си го само...
Scarlett, радвам се, че си напът да оздравяваш. В сряда да докладваш след прегледа.
KRISTI, пази леглото и ставай внимателно (в смисъл, да не е рязко). Премери ли кръвното, да не е от него? На мен кръвното до скоро ми падаше невероятно много и ми причерняваше и трябваше да пия по една кока-кола, че въобще да мога да функционирам.
stella_k, така де, нека и малко госпожици да добавим, че тези мъжки майки няма как без нас да станат свекърви
.
Момичета, вече започвам да вярвам на онези жени, които до напреднала бременност казват, че не знаели, че са бременни. Бебето съвсем лекичко го усещам, ама толкова леко, че мога да си помисля,че имам някакъв спазъм на някое мускулче или някаво лекичко почукване ниско долу. На феталната морфология ми казаха, че ме рита точно в шийката и я измериха за всеки случай, но нямаше проблеми.А иначе всеки път като се гледаме на УЗ и мърда много. Дали това, че не усещам много е защото плацентата ми е отпред или просто е още рано да усещам по-силно? Мъжът ми няма търпение милият и той да усети някой и друг ритник.
Подрави на всички.
Боби