Жаси, много лошо това с мама. А вие нямате ли възможност да отидете да я видите? Стискам палци бързо да се възстанови, вярвам, че внучето ще й е стимул по-бързо да се оправи.
Малвинка, хайде не остана!
Успешна среща с бебчето, всичко да мине бързо и безболезнено, доколкото е възможно!
hriska, честит рожден ден! Да си жива и здрава, и да гушнеш най-прекрасната бебка! Чакаме новини от теб!
Вчера подминах този спор, но след като днес пак се връщаме към него, да си кажа й аз мнението. Аз пък не съм съгласна с мнението на
cambozolla. Не мога да приема аргумента, че поради вероятност от потенциални "инциденти", момичета, които не са минали през лечение или АРТ нямат място в този форум. То по тази логика нито аз, нито jasmin_veni например имаме място тук, пък си мисля, че сме достатъчно възпитани и съобразителни хора, и не си спомням да сме обидили някого тук.
Смятам, че всяка една от нас си има своята "история", своята болка, която я е накарала да потърси съветите в този сайт. Регистрацията във форума е свободна и всеки има право да изразява мнението си тук или където другаде прецени, стига да спазва определени правила на поведение. Има и модератори, които могат да преценят кои постове са допустими и кои не. Смятам, че поне за 9-те месеца, в които носим живот в себе си, можем да се научим да бъдем малко по-толерантни и да не делим хората на такива, преминали през най-големите трудности и такива, извадили малко късмет да не преминават през тях. Останала съм с впечатление, че именно съпричастността и желанието да помогнем ни обединяват всички нас - потребителите в този форум, а не броя на извършените процедури и годините в очакване на бъдещите ни деца.