0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Да изберем заедно мотото за ДРЗ 2010!
« Отговор #20 -: Януари 28, 2010, 12:05:52 pm »
ДРЗ 2010: Поглед към мъжкия стерилитет
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #21 -: Януари 28, 2010, 13:48:11 pm »
Момичета, искам да ви обърна внимание, че тази година ДРЗ ще е с насоченост към мъжкия фактор при двойките със стерилитет!

:D Точно от тази гледна точка избрах :"ДРЗ 2010: Мъжете и репродуктивният проблем",звучи ясно,целенасочено...
*
« Отговор #22 -: Януари 28, 2010, 13:50:19 pm »
"Мъжкият стерилитет - дълго премълчаваната истина"
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

« Отговор #23 -: Януари 28, 2010, 13:55:57 pm »

« Отговор #24 -: Януари 28, 2010, 14:11:44 pm »
Гласувах за:

На последно място бих поставила: Мъжкият стерилитет - дълго премълчаваната истина ...
коя е истината? от кого е премълчавана? колко дълго? и как точно ДРЗ 2010 ще ми отговори на тези въпроси?

това бих се запитала като го чуя или прочета за мото ....
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #25 -: Януари 28, 2010, 14:14:40 pm »
*
« Отговор #26 -: Януари 28, 2010, 14:18:02 pm »
Гласувах за ДРЗ 2010: Поглед към мъжкия стерилитет
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #27 -: Януари 28, 2010, 14:18:50 pm »
Гласувах за:

На последно място бих поставила: Мъжкият стерилитет - дълго премълчаваната истина ...
коя е истината? от кого е премълчавана? колко дълго? и как точно ДРЗ 2010 ще ми отговори на тези въпроси?

това бих се запитала като го чуя или прочета за мото ....

Tokу виж провокацията се окаже печеливша  :wink:

Нещо, което поражда въпроси.

Очевидно е, че предпочитанията са насочени към мъжкия стерилитет, остава да се подбере формулировката.

Не съм гласувала.
*
« Отговор #28 -: Януари 28, 2010, 17:41:02 pm »
Щом целта на събитието е да се наблегне на съществуването на мъжкия фактор, тогава най-целенасоцено и стегнато ми звучи: "ДРЗ 2010: Поглед към мъжкия стерилитет".
Но имам въпрос: Това събитие събира ли широка публика или основно се посещава от запознати с наличието на стерилитета си двойки и репродуктивни специалисти?
Не съм гласувала още.

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #29 -: Януари 28, 2010, 18:06:52 pm »
Но имам въпрос: Това събитие събира ли широка публика или основно се посещава от запознати с наличието на стерилитета си двойки и репродуктивни специалисти?
Не съм гласувала още.

целта на събитието е да привлече колкото се може по-широка аудитория, но тя логично е от средите на хората с репродуктивни проблеми - независимо дали току-що установени или дългогодишни. практиката показва, че и от такива хора се посещават досегашните събития.

може би трябваше уточнението, че идеята този ДРЗ да е тематичен, за разлика от досегашните, като фокусът падне върху проблемите на мъжете, трябваше да се сложи още в началото на анкетата.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #30 -: Януари 28, 2010, 18:15:49 pm »
Благодаря, jam!
Гласувах за "ДРЗ 2010: Поглед към мъжкия стерилитет".
Двоумях се между него и "Мъжкият стерилитет - дълго премълчаваната истина", което със сигурност ще привлече по-широка аудитория, но ми е малко драматично.
« Последна редакция: Януари 28, 2010, 18:22:54 pm от ollivia »

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #31 -: Януари 28, 2010, 19:01:25 pm »

може би трябваше уточнението, че идеята този ДРЗ да е тематичен, за разлика от досегашните, като фокусът падне върху проблемите на мъжете, трябваше да се сложи още в началото на анкетата.

Да, Джам- права си, грешката е изцяло моя
редактирах анкетата с възможност за промяна на вот-а, така че след това уточнение, ако някой е размислил може да изтрие първоначалния си вот и да посочи нова опция
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #32 -: Януари 28, 2010, 19:15:45 pm »
"ДРЗ 2010: Поглед към мъжкия стерилитет".
« Последна редакция: Януари 28, 2010, 19:18:51 pm от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #33 -: Януари 28, 2010, 19:37:42 pm »
Благодаря ви за опцията за поправка
Гласувах :"ДРЗ 2010 Поглед към мъжкия стерилитет"
Предложението "дълго премълчаваната истина", ами за обществото ни като цяло стерилитета е недъг, "истината" е за потърпевшия, който има нужда от насоки за лечение.
« Отговор #34 -: Януари 28, 2010, 19:43:52 pm »
И аз гласувах за "ДРЗ 2010: Поглед към мъжкия стерилитет"
« Отговор #35 -: Януари 28, 2010, 19:49:27 pm »
ДРЗ 2010: Мъжете и репродуктивният проблем

Харесвам това, защото дава възможост за коментиране мястото и поведението на мъжа в двойката с репродуктивни проблеми, не само при мъжки фактор.
« Отговор #36 -: Януари 28, 2010, 19:50:51 pm »
Зачатието-борба за двама
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #37 -: Януари 28, 2010, 20:50:55 pm »

Харесвам това, защото дава възможост за коментиране мястото и поведението на мъжа в двойката с репродуктивни проблеми, не само при мъжки фактор.

Точно заради това избрах същото мото и аз! Идеята ми идва двупосочна - емоционалното присъствие на мъжа в двойката и репродуктивния му проблем.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #38 -: Януари 28, 2010, 20:55:41 pm »
*
« Отговор #39 -: Януари 28, 2010, 21:07:16 pm »
Точно заради това избрах същото мото и аз! Идеята ми идва двупосочна - емоционалното присъствие на мъжа в двойката и репродуктивния му проблем.
Подкрепям абсолютно!  :balk_103: Ако не беше уточнението, че тази година ДРЗ ще е тематично насочен, щях да дам гласа си за друго мото.