0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Момичета, искам да ви обърна внимание, че тази година ДРЗ ще е с насоченост към мъжкия фактор при двойките със стерилитет!
Гласувах за: ДРЗ 2010: Поглед към мъжкия стерилитетНа последно място бих поставила: Мъжкият стерилитет - дълго премълчаваната истина ...коя е истината? от кого е премълчавана? колко дълго? и как точно ДРЗ 2010 ще ми отговори на тези въпроси?това бих се запитала като го чуя или прочета за мото ....
Но имам въпрос: Това събитие събира ли широка публика или основно се посещава от запознати с наличието на стерилитета си двойки и репродуктивни специалисти?Не съм гласувала още.
може би трябваше уточнението, че идеята този ДРЗ да е тематичен, за разлика от досегашните, като фокусът падне върху проблемите на мъжете, трябваше да се сложи още в началото на анкетата.
ДРЗ 2010: Мъжете и репродуктивният проблемХаресвам това, защото дава възможост за коментиране мястото и поведението на мъжа в двойката с репродуктивни проблеми, не само при мъжки фактор.
Цитат на: harmony в Януари 28, 2010, 19:49:27 pmДРЗ 2010: Мъжете и репродуктивният проблемХаресвам това, защото дава възможост за коментиране мястото и поведението на мъжа в двойката с репродуктивни проблеми, не само при мъжки фактор. Точно заради това избрах същото мото и аз! Идеята ми идва двупосочна - емоционалното присъствие на мъжа в двойката и репродуктивния му проблем.