0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графика на Chocolate
« -: Януари 26, 2010, 16:15:47 pm »
Здравейте, на всички момичета във форума! От скоро съм регистрирана тук, но съм изчела почти всички теми  :D
Знам, че по графиката ми този цикъл не може да се каже много, но ме притеснява вариращата след овулация температура.
Моля, за вашите коментари и предварително благодаря!

П.С: Мислех да пусна темата когато се оформи по-хубава графика и се извинявам, че не е пълна. От следващия месец ще започна и тестовете за овулация.

Re: Графика на Chocolate
« Отговор #1 -: Януари 26, 2010, 19:00:10 pm »
Май не се вижда много от тази графика, но ако предположиш, че Т във ФФ е била като в последния ден с ниска Т, може би Овуто е било 14-15 ден. Успех в борбата и не се предавай, чудото те чака!
« Отговор #2 -: Януари 26, 2010, 19:31:30 pm »
Благодаря ти за отговора tsvety, във ФФ, без да съм нанасяла температурата, но проверявайки я периодично, БТ ми е около 35.8-35.9. Меря с дигитален термометър около 5 минути след сигнала. Това което ме притеснява е, че преглеждайки толкова много графики тук, във втората фаза след О, не виждам това вариране на температурата в другите графики / а може и да съм пропуснала/.
Успех на теб и на всички тук :babbycarrage:

« Отговор #3 -: Януари 27, 2010, 09:49:35 am »
Ако наистина поддържаш температура през ЛФ около 35,8-35,9, то това е цяла единица разлика между двете фази, а ние се борим за двуфазност от рода на 0,2 - 0,4 градуса. Не знам дали е нормално, може би трябва да се включи и Денис и останалите момичета.
« Отговор #4 -: Януари 27, 2010, 10:17:01 am »
Не, до сега не бях мерила БТ в ЛФ, но от този месец започнах да я меря и да я нанасям. Мерейки този месец във ФФ, температурата ми беше около 35.8-35.9. Знам, че графиката ми този цикъл не е пълна и както казах, нямах намерение да я пускам защото исках да направя един цял, за да може и вие да се ориентирате, но.... просто не издържах..  :balk_134: Така или иначе като гледам как ми пада БТ и този месец не е...но се надявам и другите момичета и Дениз да се включат. Благодаря ти още веднъж Цвети  :D

*
« Отговор #5 -: Януари 27, 2010, 16:03:01 pm »
Шоко, не се притеснявай от лекото вариране на БТ през ЛФ. Това се получава в зависимост от това на кои хормони е пика в момента - прогестерона повишава, естерогените понижават. Бъди спокойна и се наслаждавай на сътворението на бебенцето ви! Успех! :balk_103:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #6 -: Януари 27, 2010, 16:19:03 pm »
Благодаря ти Оли :balk_21: Всички тук сте толкова милички. Да ви кажа, вече съм пристрастена към форума... не мога да спра да чета мнения, статии. Успех на всички с бебеправенето.

« Отговор #7 -: Февруари 09, 2010, 09:24:37 am »
Добро утро! Денис, би ли погледнала графиката ми. Започнах тестовете по-рано, според таблицата, при средно 25 дневен МЦ трябваще да ги започна на 9 ден. Това което ме притеснява е, че на 7-ми ден контролната линия беше по-наситена от колкото контролната линия на 8-ми ден. Това нормално ли е? Благодаря предварително!!!

*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
« Отговор #8 -: Февруари 09, 2010, 20:16:52 pm »
Мила Chocolateel, на мен контролната линия не винаги е еднаква при всичките Ову тестове и това мисля че не трябва да те притеснява /така мисля :wink:, незнам може да има и други мнения/ по-важно е да следиш контролната линия с тест линията на дадения тест който си правиш /да е по-тъмна или еднакво тъмна/ Успех  :D

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*
« Отговор #9 -: Февруари 09, 2010, 21:30:57 pm »
Шоко, опитай да намериш дигиталните лентички на Клийрблу - супер лесни са за разчитане, то дори няма такова - или са положителни или са отрицателни. Преди да ги започна тях, всеки месец беше главоблъсканица. Дано скоро да сгащите яйчицето  :wink: :crossfingers: :crossfingers:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #10 -: Февруари 10, 2010, 08:41:43 am »
Графиката ти до тук е добре.
Продължавай с тестовете. Добре е да се правят от (-) до (-).

ПП. За тестовете: добре е да си ги събираш. Подреждаш ги по дати и виждаш кога е пика на ЛХ /кога е най-наситена тестовата линия/
Отбеляаваш го като пик на ЛХ и от там си пресмяташ 12-48 часа - в този интервал трябва да е О.

Ако има 2 поредни еднакви по наситеност тестове - пика е по средата - от там смяташ тези 12-48 часа

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #11 -: Февруари 10, 2010, 09:57:35 am »
Благодаря ви Денис, момичета  :balk_81:!!! Сонче, аз се ошашках, защото на първият тест ми показа по-наситена линия /но не толкова колкото контролната/, от колкото на в следващите два дни. Ще продължавам да ги правя пък ще видим, дано го нацелим. Оли, четох в други твои коментари за Клиърблу, но не ги намирам тук. В онлайн магазините в България също. Ще проверя и в по-големите и по-заредени аптеки, защото нямах време тези дни. Още веднъж ви благодаря..

*
« Отговор #12 -: Февруари 11, 2010, 17:44:04 pm »
Chocolatee, успех в ловуването  :goodluck:
« Отговор #13 -: Февруари 11, 2010, 20:44:31 pm »
Lub, слънчице, благодаря ти  :balk_104:. Да знаеш, че силно стискам палци  :crossfingers: и силно се надявам ти да имаш повод да се похвалиш следващите дни  :bfp:!!!

« Отговор #14 -: Февруари 15, 2010, 08:58:18 am »
Добро утро!!! Денис, би ли погледнала пак графиката ми!!! Кога е била О според теб? Благодаря ти много!!!

*
« Отговор #15 -: Февруари 15, 2010, 14:14:30 pm »
Миличка, според мен ову е била на 13-ти ден от МЦ, но май е рано още да се каже, БТ трябва да се повиши 3-5 дена след ову, за да се знае със сигурност, че е имало. Но Дениска ще каже, за по-сигурно. Успех миличка и силно се надявам да сте сложили навреме сърчицето  :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #16 -: Февруари 15, 2010, 14:21:05 pm »
Жени, благодаря ти  :balk_104:!!! Ох, аз така като гледам май сме подранили/ и сме се забавили/!!! Много успех и на теб  :crossfingers: yahoo_17

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #17 -: Февруари 15, 2010, 14:45:13 pm »
Според мен 12/13 ден от МЦ

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #18 -: Февруари 15, 2010, 14:58:08 pm »
Благодаря ти Денис :bighug:!!!

*
« Отговор #19 -: Февруари 15, 2010, 17:42:56 pm »
Шоко, графиката ти е супер досега. Стискам палци и да не приключва както си я определила, а със сигурен  :bfp1: :wink: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Февруари 15, 2010, 17:52:02 pm от ollivia »