Йеееееееее!!!! Уредих се с тема!
Честитооооо
Мишантичке, предполагам, че се досещаш, че преднина ми даде и "добрият" нощен сън, от който сън не ни хваща!
Някой ден децата ще разберат, че едни от големите удоволствия на живота са да си похапнеш хубаво и след това да си поспинкаш още по-хубаво, а след това, като се събудиш, да се освежиш с нещо леко и сладичко...всичкият стрес бяга след това...Но дотогава ще трябва да им повтаряме да спинкат и да се хранят добре.
За ваксините: На нашето момиче и ги биха в бедрата. Каза сестрата, ако се появят след това реакции като зачервяване и по-висока температура да и дадем Calpol (парацетамол), но не се е налагало.
За администрацията ни: Ами доста съм бясна в момента и се извинявам, ако се усети!
Значи, говорих преди малко с посолството ни за паспорта на Емма, за който подадохме документи юни месец и който трябваше да е готов по техни думи към Коледа.
Другарката отсреща ми държа такъв тон, че направо ми вдигна кръвното: трябвало да се обадим (ние?!) още преди месец, пита дали сме си платили поръчката (все едно могат да ни го направят, без да си платим предварително?!), не можа да го намери, пък търси и рови и се оказа, след половин час, като звъннах отново, че паспортът бил в някакъв плик, но не на мястото, където ги държали и бил готов още август месец!!!
Просто загубих ума и дума от отношението и качеството на услугата. И типично по български ме накара да се чувствам аз (клиентът) виновна, че те имат абсолютно мърлява ориенталска администрация. Освен това трябва да си купя плик и да му сложа марки, който да им изпратя с обяснително писмо за случилото се и те след това щели да ни пратят паспорта с този плик. Накрая вече говорехме на два гласа с доста истерични нотки...
Е, моля ви се, едвам се сдържам да не ругая! Ама, и един плик ли нямат бе, Боже!
Много странно, защото Актът и за раждане получихме с техен плик, но септември месец!
Много се извинявам, че ви занимава с това, но ако някой колекционира отрицателни примери, ето това е пример за това как не бива да се правят нещата по никой начин!!!!!!
Ами, лек ден!