Гледам, клуб на анонимните безотговорници сте си заформили с тези самопризнания
мини, много мъчно ни стана за адашчето, дано бързо се справите и да няма спазъм.
нуну, и на вас много ви се събра, ама и ме е яд на лекарите ви значи - още при първите 1-2 дни с тези температури трябваше да пуснат изследвания. Кръвните могат да датат индикация дали е вирус, а пък ако е бактерия, досега и секрети да бяха излезли и да знаете какво борите. Бързо да се оправя Дара!
И всички останали болничета също!
Ние сме в отбора от четвъртък - без температури, но и аз, и двете децаот сряда сме с някаква хрема, която до четв вече беше обилна и жълта и сега си чакаме секретите. Готова съм да се обзаложа, че пак ще е любимия ни пневмокок, това ни е модата тази зима...
За мамите, които се тревожеха, че са приети сега в ясла 2 - и аз бих казала като Гери, запишете ги децата, особено ако това ви е желаното ОДЗ. Защото за на есен не се знае знае ли се - там децата от ясла 2 минават нагоре автоматично и не остават много места за обявяване за 1 група. След като ги запишете, може и месец да протакате тръгването, то и без това изследванията си изискват технологично време, после ще има неизбежно и болести, много градини обявяват почивки през лятото...
Мише и габи, абе ако сте 19-20 чакащ и има 0 свободни места, даже не знам дали си струва да триете кандидатурата сега, пък след 1 март пак, просто шансът да се освободят 20 места на текущи класирания до края на февруари си е нулев. Но както и да направите - дали оставяне на кандидатурата сега или триене и нова след 1 март - резултатът ще е все същия, така че все е правилно. Хубав уикенд...