0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Момичета според вас има ли все още възможност да се пробвам днес и утре , с тази ниска БТ днес , или съм изпуснала момента и изхабявам тестовете ? Благодаря предварително
Меря тем. с дег. тернометър.То ми направи впечатление,че през деня ми показва 34,8 градуса под мишниците-мисля,че нее много нормално.Пробвах друг,той 35 градуса и исписука,изчаках още 5 м и паказа36,2.Може да се е скапал!!
Здравейте всички! Много хубава тема:)Може ли за коментар и по моята графика?http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=mstoyanova
Цитат на: zyza в Септември 26, 2010, 20:43:14 pmЗдравей Денис!На какво се дължат ниските температури под 37' в лутеалната фаза като при мен(моите са м/у 36.80-36.90 най-висиката)?Значи ли,че нещо не е наред с някой хормон или нещо друго или е нормално?-най-вече знам че при такава т' нямам бременност.Като гледам другите графики вечно са с 37' през 2-та фаза,че и отгоре!!!Не си мерила редовно - няма база за сравнения, но ако приемем че средната БТ за ФФ е 36,4 - за ЛФ трябва да е 36,8-37,0 -за сега средната ти БТ е 0,4 - това означава, че е имало О.Рано е да се притесняваш, за сега няма проблем.Ако си с хипофункция на ЩЖ - Т. може да ти е по-ниска.Ако ти е студено вечер - също
Здравей Денис!На какво се дължат ниските температури под 37' в лутеалната фаза като при мен(моите са м/у 36.80-36.90 най-висиката)?Значи ли,че нещо не е наред с някой хормон или нещо друго или е нормално?-най-вече знам че при такава т' нямам бременност.Като гледам другите графики вечно са с 37' през 2-та фаза,че и отгоре!!!
Цитат на: eliyana в Октомври 01, 2010, 12:06:55 pmМомичета според вас има ли все още възможност да се пробвам днес и утре , с тази ниска БТ днес , или съм изпуснала момента и изхабявам тестовете ? Благодаря предварителноО. ти е днес или утре.Графиката ти е добре до тук
Меря анално, с живачен термометър, по 7-10 мин. На мен пък ми се стори че имах овулация - инах така характерните болки в яйчниците, а и покачването на температурата....хммм
Здравейте може ли някой да погледне графиката ми и да си каже мнението.МЦ ми е на 31 дни-2-3дниhttp://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
Денис здравей Ще те помоля за коментар на графиката ми,понеже този месец ми е малко объркано. Засякох ову с тестове и според мен беше на 17ти ден от МЦ.Но после БТ рязко падна и днес после рязко се вдигна??Какво ли може да е,притеснява ме че по това време нямаме сърце,дали сме изпуснали момента?
Денис , един поглед когато можеш Както казах този ми е пръви Мц без терапия , нещо ми подсказва че ще има О. , тия дни , Бт спадна , и е абсолютно реална и мерена навреме горе долу. Какво ти е мнението до тук и разбира се , знаеш, никакво гадаене!
Здравейте,Моля ви да погледнете и моята графика и да ми кажете как ви се струва. За първи път меря Б(орално, живачен термометър м-у 6:20 и 6:30) и още не знам как да я анализирам.Благодаря предварително,Краси