Здравейте!Мога ли да помоля за коментар на графиката ми:www.babyplan.ru/profile/67733
За този цикъл вече зададох въпрос в друга тема, но вече съвсем се обърках.Датата не е вярна, цикълът е настоящ и началото му е 9.01 , днес ми е 45 , като цикъла ми е редовен 29 -30 дни .На 21 ден от този цикъл ми изследваха прогестерон и той беше в средата на референтните стойности за 22 -23 ден .На 38 ден от цикъл бях на първичен преглед в столична клиника по стерилитет .При прегледа се видя кистозно жълто тяло, лекарката не изключи възможността за бременност , но същата сутрин бях правила уринарен тест , който излезе отрицателен.В същия ден / 38 от цикъла/след прегледа си пуснах сама кръвен тест за бета ЧХГ и стойността беше 1.02 .Тъй като и лекарката каза , че ако има бременност след 7-8 дни може да се види на ехограф и на въпроса ми ако направя уренарен след 2-3 дни ще покаже ли , тя ми отговори само кръвен , от информацията която аз изобщо компетентно можех да обработя си помислих, че е възможно деня на прегледа 38 ден на цикъла ми да е ден на имплантация и тази стойност от кръвния тест да е начална ,но ако е така какъв е този прогестерон на 21 ден? Също при прегледа тя каза, че имам два фоликула , за които не може да каже кога ще се спукат.Ако някой може да ми помогне да си разчета графиката - кога е възможно да съм имала овулация в този цикъл?