0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
лапароскопия.
« Отговор #20 -: Май 02, 2006, 18:48:45 pm »
Цитат
Проблема е,че всички тези неща не съм ги правила на едно и също място,нямам лекар,който да ме наблюдава.Това ми е голямата грешка.

Не си права да ме нападаш така.

Силванче исках да те накарам да четеш и май успях най- накрая.
Ами това че хаотично тичаш насам натам ти го написах също, да си избереш лекар а не да тичаш насам натам и да решаваш какво да правиш
също ти го написах. Извинявай ама така май доникъде няма да я докараш. И повярвай ми не те нападам, просто искам да четеш това което ти се пише и да вникнеш в него.
На първа страница на сайта хората са отделили от времето си да напишат
всички адреси и клиники. Избери си една и давай напред. Която и да е , ще е по добре от хаотичното ти самолечение. Аз ти желая успех и бързи резултати. :D
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
лапароскопия.
« Отговор #21 -: Май 02, 2006, 21:36:59 pm »
Здравейте,
Фанта,моята лапароскопия беше диагностична,изписаха ме на следващия ден,но мисля,че няма правило.Зависи от преценката на лекаря,може би.Аз в деня на операцията нямах сили да стана,така че ми беше все едно дали ще се чувствам като парцал в болницата или вкъщи.Но след няколко дена всичко си е о'к.
Силванче,лапарото дава много повече инфо от снимката,но по ред е след нея.Аз минах направо към лапаро,защото една лекарка заподозря ендометриозни огнища,а и почти 2 години не забременявам.Е,съмненията за ендометриоза отпаднаха,но от цветна снимка това нямаше да е ясно.Каквото и да решиш-успех!
А Филипов май не е единствения,който прави цетна снимка... :wink:
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
лапароскопия.
« Отговор #22 -: Май 03, 2006, 08:50:35 am »
Не ти се сърдя,Lidia,права си за това,че си губя времето в лутане.До сега се ослушвах,имаме малък мъжки проблем и гледах да не обръштам на себе си много внимание,не ми се даваха излишни пари и гледах каквото може да мине с направление.Но май няма да мога да спестя,за такова нещо парите никога не са излишни.Просто се надявах нещата сами да си дойдат на мястото.
Радвам се,че ме стресна и помагаш със съвети на мен,а предполагам и на много момичета.И се радвам,че ви има,никой освен вас не знае и ми е тежко да няма с кой да се съветвам,а с вас за всичко мога да говоря.
Лек ден!
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
лапароскопия.
« Отговор #23 -: Май 03, 2006, 09:32:12 am »
Цитат на: fanta_21
Здравейте Момичета
След тия итории дето прочетох ме побиха тръпки, но исках да ви попитам нещо. Казва ли са ми че при поликистоза е доре да се нпарви лапароскопия - чувала съм че била диагностична и оперативна. Бих искала да попитам ако някой е минал през диагностична лапароскопия да ми каже, чувала съм че принея още същия ден можеш да си тръгнеш без да седиш допълнително в болница , а също ако може да ми разкажете и самта процедура...  :lol:  :o  :)
Благодаря ви...

Здравей Fanta_21,
Повечето лапароскопии започват като диагностични (ако преди това няма доказан проблем) и често завършват като оперативни, защото по време на самата операцията се установява проблем.
При мен се случи точно така - от диагностична премина в оперативна.
Искам да те успокоя, защото това е доста лека операция и възстановяването е много бързо. Аз можех да ставам няколко часа след нея и вечерта си ходих сама на тоалетна. Изписаха ме на идния ден сутринта.
Ето тук можеш да прочетеш подробните разкази на доста момичета:
http://www.zachatie.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2136
Успех :D !
Намерихме нашето синче.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
лапароскопия.
« Отговор #24 -: Май 03, 2006, 10:13:11 am »
Fanta_21 на тебе мила кои ти каза че имаш поликистоза и как остановиха диагнозата. лапарото е така както са ти обяснили по отгоре. не е страшно, и в давата случая
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
лапароскопия.
« Отговор #25 -: Май 03, 2006, 17:04:55 pm »
фанта док ти кога ти каза че имаш след кои преглед? и м/у другото лапароскопия трябва да ти препоръча гинеколога ти а не приятелка.
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
лапароскопия.
« Отговор #26 -: Май 03, 2006, 17:20:25 pm »
Цитат на: fanta_21
Наха, лекуващата ме гинеколожка от 22_ро дкц още от март 2005 ми каза 4е съм с поликистоза установена 4рез ваг. ехограф, а едно моми4е с което се лекуваме при един и същи лекар ми препоръ4а лапаро...  8O  8)  :lol:

fanta_21, само от един преглед с ваг. ехограф ли ти поставиха тази диагноза 8O ? Ако е така мисля, че не може да й се има доверие. От прочетеното тук във форума (по-точно в раздела Хормонални проблеми при жената) знам, че трябва да се проследят няколко цикъла и непременно да се изследват хормоните.
Подкрепям и Наха, че не може приятел да ти препоръчва оперативна намеса - това може да направи само лекар.
Намерихме нашето синче.
*

Anonymous

лапароскопия.
« Отговор #27 -: Май 03, 2006, 22:39:42 pm »
възможно ли е според вас след преглед от 2мин с ваг.ултразвук да се види трбата/едната другата била добре/ и да се установи 4е е пълна с те4ност и да се назна4и лапароскопия?док.е Йорданов от Тина киркова
лапароскопия.
« Отговор #28 -: Май 03, 2006, 23:14:47 pm »
Аз се реших на лапаро след като бях направила всичко останало, имах цветна снимка, хормони , съмнения за ендометриоза. Самата цветна снимка показа непропусклива лява тръба, а по време на лапарото се видя , че и двете са наред. Така , че понякога и снимката не е много точна за диагноза, но лапарото се назначава от лекар , който те следи и на когото имаш доверие. Поне аз така се реших и не съжалявам. Радвам се ,че и това нещо направих и сега съм по спокойна като зная диагнозите. Мисля , че най важното е да имаш лекар , който да те насочва и на когото да вярваш .
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
лапароскопия.
« Отговор #29 -: Май 04, 2006, 00:00:50 am »
Принципно не е възможно на ултразвуков преглед да се постави точна диагноза и да се прецени със сигурност състоянието на тръбите ти.  Но хидросалпингс е възможно да се види на УЗИ. Ако вярваш на лекаря си - следвай неговите препоръки, ако ли не-смени го или най-малкото потърси и второ мнение.
Успех
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
лапароскопия.
« Отговор #30 -: Май 04, 2006, 07:20:20 am »
Пуснато на: Thu May 04, 2006 5:39 am    Заглавие:    

--------------------------------------------------------------------------------

възможно ли е според вас след преглед от 2мин с ваг.ултразвук да се види трбата/едната другата била добре/ и да се установи 4е е пълна с те4ност и да се назна4и лапароскопия?док.е Йорданов от Тина киркова

ЗА ТОВА НАЙДОБРЕ ПОТЪРСИ ОЩЕ ЕДНО МНЕНИЕ!!консултирай се с още един специалист! :balk_105:
*

Anonymous

лапароскопия.
« Отговор #31 -: Май 04, 2006, 08:11:08 am »
благодая ви.можете ли да ме посаветвате при кого да отида?
*

Anonymous

лапароскопия.
« Отговор #32 -: Май 04, 2006, 09:19:18 am »
rali къде мога да про4ета пове4е за хидросалпинг?багодаря предварително
*

lidia

• 2959
лапароскопия.
« Отговор #34 -: Май 04, 2006, 18:30:06 pm »
Цитат
Не ти се сърдя,Lidia,права си за това,че си губя времето в лутане.До сега се ослушвах,имаме малък мъжки проблем и гледах да не обръштам на себе си много внимание,не ми се даваха излишни пари и гледах каквото може да мине с направление.Но май няма да мога да спестя,за такова нещо парите никога не са излишни.Просто се надявах нещата сами да си дойдат на мястото.
Радвам се,че ме стресна и помагаш със съвети на мен,а предполагам и на много момичета.И се радвам,че ви има,никой освен вас не знае и ми е тежко да няма с кой да се съветвам,а с вас за всичко мога да говоря.
Лек ден!

Естествено Свободна си да правиш това което е на сърцето ти. Аз просто изразих мнение Ако мислиш че си на прав път давай. Дано бързо намериш своя лекар и бързо успееш да преодолееш трудностите. Желая ти успех и скоро да се радваш на прекрасно бебче.
 :bighug:
*

lidia

• 2959
лапароскопия.
« Отговор #35 -: Май 04, 2006, 18:31:09 pm »
Цитат
Лек ден!

Естествено Свободна си да правиш това което е на сърцето ти. Аз просто изразих мнение Ако мислиш че си на прав път давай. Дано бързо намериш своя лекар и бързо успееш да преодолееш трудностите. Желая ти успех и скоро да се радваш на прекрасно бебче.
 :bighug:
*

mimij

лапароскопия.
« Отговор #36 -: Май 12, 2006, 00:23:28 am »
Прочетох цялата тема и мисля следното: като жена прекарала две лапароскопии и една коремна операция, мога да посъветвам всяка да се довери на д-р Филипов. Вярно че на моменти говори глупости, но човека си го разбира.Вярно е че лапарото показва най-добре и една лека операция. Вярно е, че и трябва да оцелиш на лекар, а Филипов става въпреки всичките си недостатъци. Знаете ли, през 2003 правих втората си лапароскопия при него и бях излючително изумена от поведението му. Операцията ми беше в петък, а в събота /за него непочивен ден/ дийде да ме види и да ми каже как светилата в моя град са ме окапазили. Така че вярвайте му. Ако аз при първата си лапароскопия бях попаднала при него до сега да си дондуркам детето и дори да го подготвям за училище.
*

Anonymous

лапароскопия.
« Отговор #37 -: Май 12, 2006, 13:26:54 pm »
На мен ми предстои лапароскопия при Йорданов,можете ли да ми кажете повече.
*

tanita_3

лапароскопия.
« Отговор #38 -: Май 13, 2006, 07:41:15 am »
aз ще правя лапаро при Йорданов,заради хидросалпингс в понеделник ме приема ,дано вси4ко е наред и здаве и живот в петък ще пиша.Твоята за кога е?
*

Anonymous

лапароскопия.
« Отговор #39 -: Май 13, 2006, 13:29:27 pm »
Аз също съм с поликистозни яйчници правиха ми хормонално изследване и се окажа.че имам висок Тестостерон доктора ми препоръча да пия Дяне 35 6 мес. а на мен не ми се ще защото смятам че не би ми помогнало:(Смятам да се консултирам и с дръж лекар и ако лапарото е по добро в случая съм готова това да направя а не да се тъпча просто ей така с лекарстав и да не ми помогне:( искам МН ДА ЗАБРЕМЕНЯ А НЕ СЕ ПОЛУЧАВА.Ако някои може да ме посъветва нещо ще се радвам,и ако знаете някои добър лекар гинеколог-ендокринолог дайте някакво координати за София?