Sixsens, това изследване не е за да се види има ли в момента действаща хламидия или не. SHP60 е бактериален протеин, който се образува от хламидията, дори и да се излекуваш тези протеини си остават в теб а имунната система изработва антитела срещу тях. Т.е имунната ти система е научена да се бори срещу тях, лошото е че има голяма вероятност да се бори и срещу развиващите се ембриони защото едни от най-ранно образуващите се клетки на ембриона са протеини много подобни на SHP. ако искаш мога да ти пратя на лични една статия на английски да я прочетеш. Мен лично към това ме насочи един немски професор от Мюнхен, заради 3-те неуспешни опита които имам, свързах се с него и му изпратих всички изследвания, и му направи впечатление високия титър на IgG, който въпреки че отдавна вече нямам хламидия е доста над горна граници, това в много случаи било индикация за наличие на тези SHP60, а от там и антитела за тях, предлага ми да отида в Мюнхен за да ме изследва за тях и за още др.неща които ще решим на место. За това питах дали тук правят такова изследване, предпочитам да го пусна тук и така да отида, нали се сещаш какви ще са цените там. Пращам ти част от статията на лични.