Здр,sixsens!Ами незнам какво да ти кажа!Толкова съм боса в тази област!Намерих таблица ,в която може да се видят кои изследвания се поемат от здравната каса!Във форума на Зачатие може да се намери или на страницата на здравната каса!Ако искаш да я погледнеш и ти,виж раздела за микробиология!106 клинична микробиология 02.20 Chlamydia(сух тест)Точно така е записано!Може би затова личния лекар ми даде направление!Ако успея да го направя със това направление,ще пиша какво е станало!Мен много ме учуди това,че моят гинеколог не знае как да вземе такъв секрет и се обажда във някаква лаборатория!Там ми казаха,че кръвният тест е безплатен,а когато е със взимане на секрет се заплаща 20 лв!Готова съм да го заплатя,но да си намеря добър гинеколог!Не искам да ходя някъде,където не знаят как се прави и ми се казва,че нямало нищо сложно да взема едно "тампонче" и сама да си го направя!Ние ако разбирахме,нямаше да ни трябват лекари!Д-р Даскалов е много добър,но нямам възможност да отида до Пловдив!Затова моля жените от Стара Загора,да ми препоръчат добър гинеколог,който работи със здравната каса!Д-р Гидикова е много добра,но не работи с касата!Sixsens извинявай,че толкова се разпрострях с писмото си и ти благодаря за отговора!