KAMELKA, поздравления и безпроблемна бременност.
Би ли споделила, какъв беше проблемът при вас и защо се наложи да се правят толкова много процедури?
Ами...при мен проблемът е запушени тръби...звучи елементарно,и още преди години ми казаха ,след безброй изследвания разбира се,че всичко е перфектно,и при едно ин-витро би трябвало да се получи от първият път...и така 1...2....3...4...5пъти докато на края вдигнаха ръце и казаха,че няма как да ми помогнат...Всичко това се случи в клиниката на Щерев..."което мислила че е най- големият ми проблем всъщност".
От така, най-после реших да запиша час за Др.Стаменов...изчаках около година,и най-на края успях да се запозная с човек на света...той разгледа всички изследвания и епикризи които бях събрала...и каза че от всички 5 опита които съм направила шансът ми е бил 0% и това било абсолютно очевидно...на втори ден от стимулация вдигам Прогестерона толкова рязко че нормите ми са вече за прегнил...и още много много други грешки...
С Др.Стаменов още първото ин-витро беше успешно...но за съжаление не за дълго...и все пак това ни върна вярата и силите...така направихме второ неуспешно...и сега третото...надявам се последно... Стискам си палци много много силно