Здравейте , вече мога и аз да се кадидатирам при вас като чакаща старт за Ин Витро ИКСИ. Вчера подадох заповедта в клиниката. Бях прегледана от Доктор Шевкетова / изглежда много приятен човек/.Може ли да ми обясните каква трябва да е дебелинта на маточната лигавица в отделните етапи на месечния цикъл ?Точно поради това ще трябва да ходя на следващия цикъл м/у 8-10-ти ден за да се измери отново дебелина. Вчера / 12-ти ден с размери 11 мм / нещо не и хареса на докторката. Моля за вашите коментари?!?
Попитах на регистратура за почивните 4дни по Великден официално ще почиват , но ще има дежурна акушерка и лекар / но кой точно все още и те не знаят/.
Mole,
Не знам какви точно са нормалните размери, но на мен на 10 ден ми беше 6.5, на 12ти - 7.5, а на 14 - 9. След което ми беше назначен ЕТ за 17ти ден, когато предполагам, че лигавицата вече е била поне 11.
Това, което на мен ми бе обяснено, е че освен дебелината, важна е и структурата. Затова на 14ти ден ми казаха, че въпреки не голямата дебелина, по структура лигавицата е била предовулационна.
Не съм запозната с отклонения в другата посока, т.е. прекалено дебела лигавица, каквато вероятно е твоята. Дано съм била полезна!
Успех!