Здравейте и от мен момичета. Аз съм една от новите (но само в писането), иначе Ви чета от доста дълго време. Благодарение на Вас научих мнооого неща, които ми помогнаха при достигане на същината на нашя четири годишен проблем, а именно необходимост от Инвитро. За целта и ние избрахме клиника "Малинов". Очакваме одобрение от фонда за първи опит.....надяваме се през юли - с № 582... - с мъжки фактор, макар, че и при мен има доказана липса на овулация. Във Фонда ни приеха докментите изготвени от Силвия (невероятно мило момиче), но се оказа, че е необходима още една спермограма, тъй като тези, които занесохме са с доста продължителен срок помежду им. Тъй като не сме от София, се питам дали е необходимо (вероятно по-скоро е желателно) спермограмата да е направена в клиниката или може да бъде и от друго място? И ако се прави в клиниката, необходимо ли е да се записва предварително час, за колко време ще бъде готова, за да може мъжът ми, да изчака и след това да я занесе във фонда? Цялата тази процедура, дали ще бъде възможно да се осъществи в рамките на един ден?