Нимика честито.Лека и безпроблемна бременност.Бъдете живи и здрави много щастливи.
Честито на Камелка.Лека бременност и щастлив финал,а на Нимика,която все още не е бременна и пожелавам грешката да се каже вярна
АЗ -nimika- още не съм бременна ,но пък дано след няколко месеца вече да бъда!
isho75, предполагам си искала да поздравиш Камелка Мина първия ми преглед при д-р Персенска -надявам се новото начало да ми донесе късмет и чакания успех!Очарована съм от д-р Персенска .Хареса ми ,че няма излишно губене на време и размотаване ,а много експедитивно и точно каза какви изследвания иска да направим .
Аз носех хормони на 3 ти ден от последния цикъл.Имах изследвания за пролактин,ТСХ,генетични и за тромбофилия.
Разбира се носех всички изследвания ,които имаме -спермограми,имунология,хормони и данни за стимулации,оперативни протоколи от лапаро .Бях подготвила копия , за да ги оставя в Клиниката ,но д-р Персенска прегледа всичко подробно,водейки си бележки и ми ги върна,че не е нужно да остават там.
Направихме нова спермограма със СДИ , успях да пусна и нова имунология и както очаквах д-р Персенска поиска да направим цветна снимка ,за която много се чудя дали да е с упойка,но ще видим.
Искам да кажа ,че започвам всички изследвания в Клиниката с много вяра и надежда ,че това е моето място ,където ще успея.Д-р Персенска успя да ме грабне и очарова!